Zelim da se zalim na admina koji je odobrio zalbu na mene (Luka Lopac), odobrio je video zapis od Lukas Vasquez-a pod nazivom "OOC Vredjanje Roditelja". Isti taj Lukas je par minuta pre mene nazivao kao što je "pederu", "picko", "picketino" i "majmune", to majmune kako me on naziva se čuje u tom video zapisu kome admin očigledno nije celog lepo pogledao ali to ce osuditi neko drugi. Ja lično nemam pov nisam snimao razlog toga je što nisam njemu rekao "u picku materinu" nego transportnim vozilom kome sam i došao do lokacije gde se i on nalazio, rekao sam "u picku materinu ovaj avto skida bandere" i gde je on posle te recenice krenuo da me vredja i posle toga da snima gde se on pravi nevin, zajedno sa njim se nalazio neki njegov poznanik koji je kršio pravilo RP-a nazvano PG gde je udarao autom marke "Buggati" moji auto i još to mu nije bilo dovoljno nego me i gazio par puta, sve je to gledao njegov drug(Lukas Vasquez) dok me je vredjao. Mislim da nije pošteno kako sam dobio ovaj ban ali odlučite to vi, neki od nas nemamo dobar računar kako bi snimali ali bez tog pov-a nema leba.