By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pa trazim da ga nadjem a i radio sam vise oglase gdeJasno se vidi u POV-u da je troll oglas jer tražiš leadera svoje org...
Ne postoji admin sa imenom Shomy McQueen ako nisi znaoNakon upozorenja admina nastavljas sa troll oglasima, klin se klinom izbija.
+++++++++++
A i da sve ove igrace koje sam trazio svi postoje nek admine proveruNakon upozorenja admina nastavljas sa troll oglasima, klin se klinom izbija.
a i da kad sam dobio upozorenje od admina trazio sam jos jednog lika i vi ste mi dali black list bez ikakvog razlogaNakon upozorenja admina nastavljas sa troll oglasima, klin se klinom izbija.
Black List je dat pre toga, slao si troll oglase sa 2-3 razlicita broja. Ti oglasi su obijani a brojevi nakon vise upozorenja blacklistani.a i da kad sam dobio upozorenje od admina trazio sam jos jednog lika i vi ste mi dali black list bez ikakvog razloga
gde ti vidis razlicne brojeve aj molim te mi reciBlack List je dat pre toga, slao si troll oglase sa 2-3 razlicita broja. Ti oglasi su obijani a brojevi nakon vise upozorenja blacklistani.
na moju žalost, nemam ss od ranije. Nadao sam se da ćeš prestatigde ti vidis razlicne brojeve aj molim te mi reci
sta da prestanem?na moju žalost, nemam ss od ranije. Nadao sam se da ćeš prestati