Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24591
Players nickname
Dragan_Drkadzija
Administrators nickname
Ivkezz Obama
Date
May 13, 2022
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/UgHkARU

MarkDrkadzija

Player
Player
Došao sam ovde na forum, da zatrazim zahtev za unban. Ne kazem da nisam kriv sto sam dobio ban, ali sam zeleo da obljasnim sta se desilo, a vama da ostavim da resite da li cu dobiti unban. Ovako ban sam dobio zbog krsenja GP 6.3 sto je kradja oruzija iz sefa ganga. Ja za to pravilo nisam licno znao posto sam procitao i naucio samo osnovna RP pravila jer sam sve ukupno 3 dana na serveru, kada sam bio u gangu lider ganga me je ispitao sva pravila i posto je shvatio da nisam dete dao mi je odmah rank 2 kako bih mogao da uzimam oruzje i vozim automobile. Ja sam iz sefa ganga uzeo sve ukupno 6,7 puski i 1 revolver, ali ne u jednom danu vec se kroz RP desavalo da sam umirao i da mi je puska ispala, kod sebe sam ostavio 1 pusku u vozilu da imam sto se kaze za ne daj boze, a revolver sam kasnije saznao da nisam smeo da uzimam ali je vec bilo kasno jer mi je i on takodje ispao kroz RP. Takodje sam uzimao 1 ili 2 puske uzeo iz sefa i municiju te davao drugim clanovima bande koji su dobili cd od 30 min za uzimanje oruzija. Takodje je mozda presudno bilo to sto sam dobio ban ukoliko je admin mogao da mi proveri gepek vozila u kom imam 2 ili 3 puske i 1 revolver, ali od toga je samo 1 puska ona prva koju sam rekao iz genga. Kasnije sam saznao da se na crnom trzistu nalaze oruzja za 6,7 hiljada i onda mi je bilo jos gluplje sto sam uzeo tu jednu pusku. Ja se iskreno izvinjavam sto nisam znao za ovo pravilo i sto sam ga prekrsio, takodje sam iz ganga izasao cak mislim sutra dan jer mi se taj nacin RPa nije svideo, a ukoliko bude bilo potrebno kupicu sve puske koje sam "ukrao" iz ganga i vraticu im.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom