Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11761
Players nickname
Lukijan MrkiAveli
Administrators nickname
Knele Drill
Date
May 13, 2022
Time
22:16
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/101543/#post-356910

CpbuH

Player
Player
Ovaj admin me je bio banovao na 7 dana jer je bio pristrastran i sada je opet ocigledno postupio isto krseci svoje ovlascenje iako je trazio da mu se dostavi materijal u fullscreenu odbio je i time naneo stetu ovom serveru radeci svoj posao kao pristrastran admin. Molim da mi prijavu (Rejected - RDM failRP MG | 12819) pregleda neko od visih admina jer ce verovatno svaku prijavu koju on bude pregledao odbiti iako ja kao strimer promovisem ovaj server i pozivam ljude putem linka da nam se pridrze a to mozete videti sto na mom strimu sto u logovima. za promociju vaseg servera ne dobijam nista sem negativnih stvari kao sto je i ovo odbijanje a o vredjanju i samom maltretiranju istog admina mene kao lidera mislim da nije uredu i da novi igraci ne bih trebali da prolaze iste ili slicne situacije. Spomenuo bih da link od vaseg servera stoji na mom strimu konstantno iako nista od istog servera nisam trazio niti dobio za uzvrat sem vredjanja banovanja i odbijanja iako sam na strani da ovaj server zablista u punom sjaju. Molim za reakciju visih admina hvala unapred

Status
Not open for further replies.
Top Bottom