Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Filipbarbulovic123

Player
Player
IME PORODICE: Grand Familija
VLASNIK PORODICE I ID:Filip Barbulovic ID:10912
BROJ KUCE PORODIC: 288
FORUM LINK OD VLASNIKA PORODICE: Filipbarbulovic123
DISKORD VLASNIKA PORODICE : FILIP#3140
LOGO PORODICE:
depositphotos_362284527-stock-illustration-initial-letter-logo-luxury-vector.jpg

ISTORIJA PORODICE: Mi smo Grand Familija dolazimo iz glavnog grada bivse Jugoslavije dosli smo u daleki grad u potrazi za lojalnim ljudima i borcima koji ce nam pomoci da dodjemo do vrha .Pre nego sto smo dosli u ovaj grad bavili smo se kriminalom u bivsoj Jugoslaviji radili smo svasta mafijali ,krali svasta nesto ali eto bilo nas je dosta u mafiji i hrvata i srba i bosnjaka ali eto dosla je i ta 1991 godina kada je krenuo rat mi smo se tada bavili svercom i kriminalom naravno bili smo na ratiste i tamo smo krali svasta idalje i ako je bio rat mi se nismo ustrucavali da krademo i da se bavimo svercom dosal je 1999 kada se jugoslavija raspala tada se desio jos jedan rat na kosovu sto je nama islo u korist da mozemo da svrecujemo i vise krademo i to smo radili sve dok nije dosla 2003 kada je policija objavila rat mafiji i pocela da hapsi i uboija sve kriminalce i mafijase ta njihova opreacija je bila po nazivom sablja i mi smo izdravali nekako dok nas je sablja kosila kada smo dosli do kraja kada smo videli da ne mozemo da se izborimo sa njima onda smo pobegli i dosli sa ciljem u ovaj grad da nastavimo nas stari zanat da radimo ono sto najbolje znamo atentate ,pljacke,sverc i sve ostalo ,i naravno da se sto vise obogatimo u ovom gradu i radicemo sve dok ne budemo prvi.

Pravila porodice : kod nas vlada u porodici jedno glavno pravilo to je da se svi medjusobno postujemo i pomazemo jedni drugima takodje tako i da nikad ne ostavljamo nikoga iza sebe.

cilj porodice: Nas cilj je da steknemo sto vise biznisa i da sto vise radimo da nasa familija postane jedna od jacih i da sto vise idemo na pljacke i na evente u prevodu nas cilj je da se obogatimo i da budemo prvi

RANKOVI FAMILIJE:
(1) - Novajlija
(2) - Prijatelj
(3) - Brat
(4) - Pomocnik dobavljaca
(5) - Dobavljac
(6) - Pomocnik
(7) - Saradnik
(8) - Sef
(9) - Podglavica
(10) - Gazda

Nikola Obama

Player
Player
Pozdrav,

Prihvatam vašu neformalnu organizaciju hvala za apliciranje,
uživajte i nemojte kršiti server pravila i ne idi te protiv server skripti.
Neformalna organizacija će vam biti data u roku od 24 sata u igri i na diskordu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom