Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
10785
Players nickname
Thoomas_Shelby
Administrators nickname
Muhamed_Habibi
Date
May 18, 2022
Time
21:30
Proofs
https://imgur.com/a/hU7R05e

Thomas Gethoven

Player
Player

Dobar dan, pre svega bih želeo bih da kažem da je ban opravdan i da ovo nije nikakva žalba nego molba. Moj prijatelj (ID | 3884) i ja smo posle talačke situacije otišli da izbavimo drugove koji su odvedeni u zatvor. Dobrih pola sata smo obilazili zatvor i pokušavali da nadjemo način da nas prijatelji iz zatvora primete i da im nekako damo USB sa virusom. Medjutim nismo uspeli da nadjemo način, te smo se odlučili na kobnu grešku, a to je da BAG ABUSE-amo. Uspeli smo u toj nameri i uspeli smo da uđemo u predvorje zatvora, međutim shvatili smo da to nije dobra ideja te smo seli u kola i kada smo krenuli sa zatvorskog parkinga obojica smo dobili ban. Znam da ovo nikako nije dobro što smo uradili i dajem reč da se ovo više neće ponoviti. Ne tražim da u potpunosti dobijem UNBAN nego da ako je to ikako moguće da se smanji ban na 7 dana, a ako to nije moguće bilo bi mi drago da to ipak bude ban na 7 dana ali i posle toga WARN na 7 dana. Hvala na razumevanju.​

Ivkezz

Player
Player
Poštovanje, Ban će vam biti smanjen na 7 dana i ne radite to više samo ovaj put vam izlazim u susret.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom