Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved PD 1.2 i GP 6.15 I 8073 23828 20806 22622 24912 22623

Status
Not open for further replies.
Your ID
7495
Players nickname
toma_hadzizdravkovic
Suspect ID
8073 23828 20806
Date of violation
May 23, 2022
Time of violation
21:50
Proofs
https://youtu.be/t1Djac6USEg

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
1.2 Zabranjeno je ubijati/pljačkati/otimati/itd. prije početka događaja (10 minuta prije) i 5 minuta nakon | Upozoriti

Vraćamo se sa Banke, govorim im 20x oni me ubijaju bez ikakvih RP zahtjeva ja im govorim da se vracamo sa banke i nakon sto su me digli puštaju me i oni me opet ubiju dok sam se vraćao u vozilo

1 dio

2 dio

I da je sve uredu i regularno opet krše ovo pravilo
6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.

ammirshotta

Player
Player
1.2 Zabranjeno je ubijati/pljačkati/otimati/itd. prije početka događaja (10 minuta prije) i 5 minuta nakon | Upozoriti

Vraćamo se sa Banke, govorim im 20x oni me ubijaju bez ikakvih RP zahtjeva ja im govorim da se vracamo sa banke i nakon sto su me digli puštaju me i oni me opet ubiju dok sam se vraćao u vozilo

1 dio

2 dio

I da je sve uredu i regularno opet krše ovo pravilo
6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.
1. Glavna banka je u gradu ne u Sandy kako se vraces iz Sandy a banka je u gradu.
2. Pljacka banke i dalje traje kako si mogao da se vratis sa nje ako si umro.
3. Banka je u 21:30 a na snimku je 21:48
4. Na 2. dokazu pri kraju vidi se da si clan drzavne kako si onda pljackao banku?
Nisam povezan sa ovim ali nakon gledanja dokaza razocarao sam se. Sta ljudi kace ovo nije normalno.

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
1. Glavna banka je u gradu ne u Sandy kako se vraces iz Sandy a banka je u gradu
Nisam povezan sa ovim ali nakon gledanja dokaza razocarao sam se. Sta ljudi kace ovo nije normalno.
Prvo piše ti nakon događaja 5 minuta. U Sendy-u nas je sve bacilo , to zna vrlo dobro administracija, vjerovatno da se ne bi mogli vratiti na banku ponovo. Gledaj da otkucava banka u tom trenutku i moji momci slave pobjedu na banci . A drugo po logovima administracija moze vidjeti da sam bio na banci i ja i dvojica kolega. LP
Ako nemaš ništa pametno da kažeš bolje šuti jer ono što ti je za zubima to ti je zlatno .

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
1. Glavna banka je u gradu ne u Sandy kako se vraces iz Sandy a banka je u gradu.
4. Na 2. dokazu pri kraju vidi se da si clan drzavne kako si onda pljackao banku?
A šta misliš ko brani banku ? Naravno da sam u državnoj organizaciji . Zato sam i učestvovao u banci.

Sal Swayze

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam da prihvatim ovu zalbu.

• Pljacka banke je IC event sto znaci da mogu da vas zaustave ili pljackaju.
  • ID 8073 ce biti kaznjen za Generalno pravilo 6.15
  • ID 23828 ce biti kaznjen za Generalno pravilo 6.15
  • ID 22622 ce biti kaznjen za Generalno pravilo 6.15
  • 6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom