Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3340
Players nickname
Rononoa Zoro
Administrators nickname
Mujo Swayze
Date
May 27, 2022
Time
22:30
Proofs
https://imgur.com/a/FwD2s1k

Ronanoa Zoro

Player
Player
Poštovana administracijo.Na slikama/dokazima se vidi da smo ja,Okocha JJ i Miloš Jovančić da smo ukrali iz skladišta.Nakon toga nas je kontaktirao Filip Vukotić na discordu i rekao da dodjem i da vratimo stvari.Mi smo došli i vratili im stvari pa je on stavio u skladište a ne mi. Muhamedova greška kada mi je dao ban je kada je ta slika slikana zato što slika nesme biti starija od 48h.

Hvala unapred

Vladan Vukov

Player
Player
Postovana administracijo, neke stvari su vracene medjutim stvari koje su znacajne nisu vracene. Kao sto je balaclava i brdo oruzja. Juce je lepo administracija recjetala i nema potrebe opet da se stavlja

Vladan Vukov

Player
Player
Na primer: Uzeto iz gepeka 400 metkova vraceno 250 uzeta balaclava nije vraceno, uzimanje iz porodice i posle to da se trguje je strogo zabranjeno kao sto pise u pravilima GP 6.22, uglavnom su vraceni dzemperi anime maske sto je totalno ne bitno ali revolveri i ostale puske i municije su vraceno duplo manje nego sto je uzeto

Uros678

Player
Player
Gospodine Vladane nema potrebe da vi donositi odluku umesto administracije

Status
Not open for further replies.
Top Bottom