Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
17226
Players nickname
Emanuel_Batista
Suspect ID
166
Date of violation
May 30, 2022
Time of violation
12:20
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=vL8TkZ_XXxo

Emanuel Batista

Player
Player
Nematu sta reći po meni osoba nikako nije normalna ovo radi ima par dana sva sreca pa sam uhvatio id ovoga puta

znači pecarim tamo sa ženom i fam članom i ovo osoba radi na svakodnevnoj bazi, namjerno gura auta u vodu i pobjegne ja ga vratim vrati se za 10 minuta i opet. jučer sam zvao bio admina radi toga pa evo danas radim report

lik se vrati svako 10 minuta i namjerno nabija auta da idu u vodu ženi mi je prije toga šutnuo auto da ga nije mogla izvuć iz vode te je morala platiti jel nije stiga pozvati auto je je imalo vodeno ostećenje.

Ovo se dešava zadnjih par dana i mislim da ne samo da on to radi nego i njegovi fam članovi isto!

Drugi video nakon 10 min (12:35) iza prvoga videa lik još gore po meni unistava mi rp i to već radi već nekoliko dana za redom

Drugi video:

iman još jedan video ako treba isti klinac.

Ljudi pomagajte ovo je neizdržljivo!

Adonis Zabataaa

Player
Player
Nematu sta reći po meni osoba nikako nije normalna ovo radi ima par dana sva sreca pa sam uhvatio id ovoga puta

znači pecarim tamo sa ženom i fam članom i ovo osoba radi na svakodnevnoj bazi, namjerno gura auta u vodu i pobjegne ja ga vratim vrati se za 10 minuta i opet. jučer sam zvao bio admina radi toga pa evo danas radim report

lik se vrati svako 10 minuta i namjerno nabija auta da idu u vodu ženi mi je prije toga šutnuo auto da ga nije mogla izvuć iz vode te je morala platiti jel nije stiga pozvati auto je je imalo vodeno ostećenje.

Ovo se dešava zadnjih par dana i mislim da ne samo da on to radi nego i njegovi fam članovi isto!

Drugi video nakon 10 min (12:35) iza prvoga videa lik još gore po meni unistava mi rp i to već radi već nekoliko dana za redom

Drugi video:

iman još jedan video ako treba isti klinac.

Ljudi pomagajte ovo je neizdržljivo!
Kakvi ljudi sve mogu biti zalosno

Tom Korupcija

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID (166) dobit će kaznu za PG i CR

Status
Not open for further replies.
Top Bottom