Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
22281
Players nickname
Jacky Gold
Suspect ID
1215
Date of violation
May 31, 2022
Time of violation
18:58
Proofs
https://youtu.be/Y3acdrSivvM

Dzoni.Gold

Player
Player
1. svi iz porodice creed su pucali na nas pre bizz wara ima pov znaci warn porodice kao 2. mi dok ne dozvloimo da neko prica strani jezik nema prava da prica strrani jezik sem balkanskog ja molim ADMINISTRACIJU DA IM ZABIJE LEP WARRNIC PA DA VIDIM DALI CE SMETI I DRUGI PUT HVALALALALALALALALALALALALALALAL

ammirshotta

Player
Player
1. svi iz porodice creed su pucali na nas pre bizz wara ima pov znaci warn porodice kao 2. mi dok ne dozvloimo da neko prica strani jezik nema prava da prica strrani jezik sem balkanskog ja molim ADMINISTRACIJU DA IM ZABIJE LEP WARRNIC PA DA VIDIM DALI CE SMETI I DRUGI PUT HVALALALALALALALALALALALALALALA
Ako imate toliko para kupite prvo ruke da mozete osvojit nesto

Dzigi

Player
Player
ja bi rekao da kupis godine
Ajde posto ti imas godina evo ovdje si najzreliji, sto smaras ako neko prica na engleskom? Je li te sramota da to navodis ovdje u objavi i da pises ovo sve velikim slovima lupite im warnic. Ne pricaj nikom za godine kad si sam kid i ponasas se tako.

Dzigi

Player
Player
Okaci pov za sve i administracija ce rijesiti kako odluce, nema razloga da se prosipas ovdje i izigravas nekog i nesto. :*

Mare Gold

Player
Player
Ajde posto ti imas godina evo ovdje si najzreliji, sto smaras ako neko prica na engleskom? Je li te sramota da to navodis ovdje u objavi i da pises ovo sve velikim slovima lupite im warnic. Ne pricaj nikom za godine kad si sam kid i ponasas se tako.
Samim tim što koriatiš reč "kid" dokazuješ svoju zrelost. Molim vas da više ne komentarišete jer su vam izjave gluplja od gluplje i da prepustite administraciji da odluči, hvala.

Dzigi

Player
Player
Samim tim što koriatiš reč "kid" dokazuješ svoju zrelost. Molim vas da više ne komentarišete jer su vam izjave gluplja od gluplje i da prepustite administraciji da odluči, hvala.
Kid se u nasem slengu koristi za mnogo gore od djeteta, znaci razmazeno deriste koje upravo ovako komentarise stvari i oglasava se javno. Ne mozes mi reci da su nam izjave gluplja od gluplje kad ova djeca iz tvoje porodice pisu ove stvari. Pogledaj svoje dvoriste pa komentarisi okolo.

Mare Gold

Player
Player
Kid se u nasem slengu koristi za mnogo gore od djeteta, znaci razmazeno deriste koje upravo ovako komentarise stvari i oglasava se javno. Ne mozes mi reci da su nam izjave gluplja od gluplje kad ova djeca iz tvoje porodice pisu ove stvari. Pogledaj svoje dvoriste pa komentarisi okolo.
Pogledaj ponašanje tvojih pa komentariši od drugih.

Dzoni.Gold

Player
Player
vidi druze ja nedam na svoje i tacka a meni kad dodje Amir Crid da mi kenja o ponasanju a lik ima max 10 godina mani me toga

Ray Gold

Player
Player
Ja ovdje vidim samo djecija posla nista vise..
Zalba je tu, pov je tu, napravljeno je sta je i neka admin rjesi.. Manite prepucavanja kid, nije kid i tako.. Samo pokazujete kakvi ste zapravo.

Rashford

Player
Player
1. svi iz porodice creed su pucali na nas pre bizz wara ima pov znaci warn porodice kao 2. mi dok ne dozvloimo da neko prica strani jezik nema prava da prica strrani jezik sem balkanskog ja molim ADMINISTRACIJU DA IM ZABIJE LEP WARRNIC PA DA VIDIM DALI CE SMETI I DRUGI PUT HVALALALALALALALALALALALALALALAL
Hahhahaha lol pucao je samo Ibrahim

Dzigi

Player
Player
Ja ovdje vidim samo djecija posla nista vise..
Zalba je tu, pov je tu, napravljeno je sta je i neka admin rjesi.. Manite prepucavanja kid, nije kid i tako.. Samo pokazujete kakvi ste zapravo.
Samo vidi sta tvoji pisu :)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom