Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected PG, laganje Administraciji | 21937

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3748
Players nickname
Ruby Irac
Suspect ID
21937
Date of violation
Jun 5, 2022
Time of violation
17:00
Proofs
https://youtu.be/MWWXSFRVNmEhttps://youtu.be/kjP-dUy-bmYhttps://youtu.be/6Cgm-1FGJ0U

Leon Irac

Player
Player
ZNACI LIK RADI TESKI PG I LAZE ADMINISTRACIJI, VJV CU DOBIT MUTE ZBOG MG ALI NEMA VEZE

PRVI VIDEO ( PG) :
DRUGI VIDEO ( PG 2):
TRECI VIDEO ( LAGANJE ADMINISTRACIJI):

Offender

Forum Concent Creator
Player
ono nije pg iz razloga sto je samo preskocio tj do kolena je sto u rl mozes preskociti ali posto animacija je ovde takva kako jeste izgleda tako...

Leon Irac

Player
Player
ono nije pg iz razloga sto je samo preskocio tj do kolena je sto u rl mozes preskociti ali posto animacija je ovde takva kako jeste izgleda tako...
da pa je i f10 klikuo, to se kao moze u rl da vuces osobu i padnes na pod dok on jos hoda

Offender

Forum Concent Creator
Player
pa dobro to je lapsus vrv jer se nije cuo i tako se refresha mikrofon u igri nemoj se praviti mutav kao ne znas

Offender

Forum Concent Creator
Player
a ako ce mo igrati prljavo ovo se ne moze uzeti kao dokaz iz razloga sto je editovan kao sto vidis svako malo se menja skrin cao poz

ili ti ne snima sve zaslone

Leon Irac

Player
Player
a ako ce mo igrati prljavo ovo se ne moze uzeti kao dokaz iz razloga sto je editovan kao sto vidis svako malo se menja skrin cao poz

ili ti ne snima sve zaslone
malo prouci dokaz prije nego sta otvaras ta usta, to su vise videa zato sto sam clipao kad je on prekrsio pravilo zato sto mi nvidia snima samo zadnjih 5 min a ne koliko je trajala ova situacija

Offender

Forum Concent Creator
Player
i zato ovako secka video malo yt malo ig a dobro znas da moras imati sve zaslone snimljene <3 bolje brisi dok nisi popusio bancugu

Leon Irac

Player
Player
i zato ovako secka video malo yt malo ig a dobro znas da moras imati sve zaslone snimljene <3 bolje brisi dok nisi popusio bancugu
pa steka mi Nvidia brt ako me neko vazniji od tebe pita za call da mu sheram screen nece mi biti problem. sad brt malo ugasi forum posto komentiras na svaki thread, i vidim da nikome nije bas drago da te vidi kako pises

Offender

Forum Concent Creator
Player
bravo isao po mom profilu kopo trazio gde su me 1 odbili iq

Jerry Thompson

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Dokazi postavljeni na youtube-u su privatni.
  • Zalba povucena - discord.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom