Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Vlada Flow

Player
Player
Ime Porodice : Marinci
ID i Ime Leadera porodice : Vlada Santoro I 19485
Broj kuće : 249
Discord Leadera : vlada#6912
Forum vlasnika porodice : Vlada

Biografija porodice :

Pre par godina sa par prijatelja pomagao sam jednom coveku sto se tice pljacki i raznih poslova . Kad god bi mu mi pomogli on bi nas nagradio sa velikom sumom novca.Taj covek takodje je bio najtrazeniji covek u drzavi.Svaki policajac zeleo ga je uhapsiti ili likvidirati. Kad god bi mi dosli do njega on bi nama govorio ''Marinci'' . Jednog dana nakon jedne talacke situacije policija nam je pripremila sacekusu,tog trenutka ubili su nam sefa . OD toga dana smo se zakleli da ce mo se osvetiti policiji . Dani su prolazili a isto tako i godine , a mi nista nismo uradili policiji . Jednog dana mi je bilo dosta svega okupio sam ekipu i napravio porodicu pod imenom ''Marinci'' u znak postovanja nasem palom sefu. Svaki dan se trudimo i radimo za tu familiju , i radimo na planu kako da se osvetimo policiji .

Pravila :
1.1 ZABRANJENO JE VREDJANJE IZMEDJU CLANOVA [kazna = rank down ]

1.2 MORATE SLUSATI ČINOVE KOJI SU VEĆI OD VAŠEG ČINA [ kazna = upozorenje ]

1.3 TOKOM EVENT-OVA ( npr. informal-biz war-fam raid) SVI MORAJU SLUŠATI ŠTA VIŠI ČINOVI GOVORE [ kazna = suspend na 12h ]

1.4 NAKON UPOTREBE FAM VOZILA, TO ISTO VOZILO MORA BITI VRACENO U GARAZU SA NAPUNJENIM GORIVOM [ kazna = usmeno upozorenje ]

1.5 ZABRANJENO JE ORGANIZOVANJE TALAČKIH SITUACIJA ILI NAPADATI SVERE UTICAJA BEZ ODOBRENJA VIŠEG ČINA [ kazna = rank down+upozorenje ]

1.6 NA TALAČKOJ SITUACIJI SVI SLUŠAJU PREGOVARAČA ČAK I VIŠI ČINOVI OD NJEGA,SVI SU PRIMORANI RADITI ŠTA PREGOVARAČ KAZE [ kazna = upozorenje ]

1.7 NI U KAKVOM SLUČAJU NE SMETE VREDJATI VISE ČINOVE [ kazna suspend 24h+upozorenje ]

1.9 NA SVAKOM EVENTU SE ZAHTEVA FULL FOCUS,OZBILJNOST I SLUŠANJE NAREDBI OD VIŠIH ČINOVA [ kazna = upozorenje ]

2.1 2.1 OD SVAGOG CLANA SE ZAHTEVA DA DODJE NA SVAKI EVENT AKO JE U GRADU [kazna = upozorenje ]
Rankovi :
1. SUSPEND

2. NEWBIE

3. WARRIOR

4. GUNSLIGER

5. BABY HITMAN

6. HITMAN

7. HITMAN CO-LEADER

8. HITMAN LEADER

9. MARINAC

10. DON

Cilj porodice :

Uci u top 10

Logo :

Ivkezz

Player
Player
Pozdrav,

Prihvatam vašu neformalnu organizaciju hvala za apliciranje,
uživajte i nemojte kršiti server pravila i ne idi te protiv server skripti.
Neformalna organizacija će vam biti data u roku od 24-48 sata u igri i na diskordu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom