Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Ivan Cortezz
Suspect ID
2497
Date of violation
Nov 6, 2021
Time of violation
2:20-2:25
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Sgjb2bNgtrE

Cortezz

Player
Player
Kao što se vidi na snimci id 2497 koristi bug,gdje kad spama lijevi klik blokira našeg lika te se on ne može kretati,te imam neku sumnju na njega sa prošlih evenata,pa bih volio da vidim njegov PoV sa ovog eventa.

maarkoo

these ni**as know I'm Crippin' (6-O)
Player
Hahahaha, tebi je krivo sto si ti trebao dobiti ban pa tuzis ovde bez razloga, ja iskreno ne vidim ovde razlog zbog kog se trazi PoV jer nema niceg sumnjivog.Ja razumem da je tebi krivo sad, ali ne moras kaciti neduznog igraca sa prikazanog snimka koji nema oruzje.

Stefan Mangano

Player
Player
Ja na snimku jesam udarao sto se jasno i vidi ali mi samo nije jasan deo sa tim gde kazes koristi bug,da bug postoji ljudi bi ga konstantno koristili i ja sigurno ne bih bio prvi u tome, svako ko je proveo makar 15 minuta u gta5,gta online zna da se moze udarati pesnicama tako, ne vidim nikakav problem u prikazanom snimku.

Stefan Mangano

Player
Player
I samo bih da dodam da iz ovde prikazanog PoV-a moze da se cuje i vidi kako uzima heavy sniper u ruke, po pravilima dogadjaja ovo oruzije nije dozvoljeno u crvenom krugu dogadjaja.

Stefan Mangano

Player
Player
A i takodje ako imas sumnje sa proslih evenata zali se na iste i bice ti dostavljen PoV sa tih navodno proslih tebi sumnjivih evenata.

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.

• Čeka se odgovor(POV) ID-a 2497. Ima 6 sati da odgovori.

Stefan Mangano

Player
Player
E ovako PoV za ovo nemam iz razloga jer sam stisnuo bind za snimanje a nisam run-ovao obs kao administrator da bi mi to prihvatilo, svakako smatram da se iz mog PoV ne bi nista drugacije moglo videti jer se sve vidi ovde a ja i ovde kazem da ja jesam udarao kao sto se vidi, razlog ove zalbe nije nikakav stvaran bug abuse nego rasprava izmedju mog clana iz porodice i ovog momka, pa se on sad navodno sveti njemu preko mene i sad ja ispastam, a za to imam i dokaze. Toliko od mene, ako administracija smatra da je ovo bug abuse u redu neka samo vi radite vas posao.

Nikola Radovanovic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Nije nikakav bug upotrebljen, vec je tako igrica napravljena. Igrac je svejedno brzo ubijen.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom