Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Ale_Bratkovic
Suspect ID
1885
Date of violation
Nov 10, 2021
Time of violation
02:00
Proofs
https://youtu.be/yjmVNasAGoc

conprivat

Player
Player
Pogledajte vrijeme kada je umro, i kada se vratio da nas puca. Nije proslo 15 minuta

6.7 Ako ste poginuli, ne možete se vratiti u borbu 15 minuta.

Screenshot-1.png

Screenshot-2.png

Dark99

Player
Player
Samo da kažem, vi momci trolujete nas ''napadate'' u getu skoro svaki dan i previše puta ste popili Demogran jer niste bili fer. Ne znam zašto se žališ kada si ti Dmer u Getu je naravno sve dozvoljeno ali vi ste se pre ovoga kad vas ubijemo 5 puta za redom vraćali odma pa niste bili prijavljeni. Želim da kažem u svoju odbranu samo, da kao što se vidi kada sam ja bio mrtav posle toga ja sam krenuo iz glavne bolnice Rentom BMW roze, ja sam naišao na njih slučajno jer sam krenuo u svoj hud, zatim oni izlaze i odma pucaju na mene ja sam krenuo da bežim i iz druge ulice sam video moje momke kako ih pucaju i samo sam se pridružio.

I u prvom snimku gde se vidi da sam ja mrtav ubio me je Englez ako se ne varam da je Englez momak sa biciklom, tako da ja tu nisam uradio RK jer me nisu oni ubili na početku kada sam pao. Zamolio bih vas ako imate dokaz da ste me vi ubili na početku da pokažete. Hvala unapred!!!

Sada kada sam se bolje prisetio jer sam pažljivije pogledao prvi snimak 100% sam siguran da me je ubio momak na bicikli koga oni pucaju.

RaskoKilla

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

ID 1885 dobit će kaznu za NLR (New Life Rule)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom