Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Filip_Sipos
Suspect ID
7257
Date of violation
Nov 10, 2021
Time of violation
0:37
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Un4RBJf19w0

R3XI3L

Blocked
Blocked
Pozdrav,

Ja sam ukljucen u situaciju, i vidi se da sam pod nadimkom Filip_Sipos i vozim se sa Ale_Bratkovic u rentanom plavome BMW-u i jasno se vidi da Edita_Elkhabib radi VDM nad nama. Hvala ako ne acceptate ovu prijavu onda dokazujete da ste korupirani. Hvala. ID mi je 4775

Evo ti objašnjene šta je VDM Admine Aurelio Niagara pošto ti sam ne znaš što je VDM

- It's essentially when a player hits another player's vehicle with their own and then chooses not to roleplay it out. Alternatively, it is sometimes used when the player runs over another player. (To je u osnovi kada igrač udari u vozilo drugog igrača vlastitim, a zatim odluči da ga neće igrati uloga. Alternativno, ponekad se koristi kada igrač pregazi drugog igrača.)
Izvor:

Suljo Sukic

Player
Player
Oni su vama dali vise upozorenja da stanete i vi niste stali tako da su imali pravo da rade CR nad vama jer su vas htijeli robat vi ste uradili FearRP jer niste stali a ganjala su vas 3 auta ballasa
Odlucio sam odbiti ovu zalbu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom