Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Boro Haze
Suspect ID
759
Date of violation
Nov 19, 2021
Time of violation
15:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=lgk-J5C2oj4

Boro Haze

Player
Player
and this character ruined everything for me maybe I won't even play on the server anymore because of the people who play so the character schemed me and won't admit and my friend can admit Androx Haze.Tolko sam se trudio da trayhardam na server da sam aktivan da budem tu i da imam sve i onda dodje Neki Lik Nevolja Jonhson i skema me za patike od 500k.
Избацио ме је Невоља Џонсон на српском серверу без разлога рекао ми је да му позајмим патике да их мало обуче и прошло је 3 сата и ја и мој пријатељ андрија смо избачени из организације и када сам дошао у хк рекао сам му па био сам шутнут али само ми је вратио патике и није хтео да ми врати рекао је да ме је одјебао и убио ме и када је мој пријатељ дошао да пита зашто ме је убио почео је да пуца на њега у штабу а бруно мора послао џонсонову невољу деморгану и када сам поменуо патике тип није хтео да ми врати рекао је шта причаш о којим патикама а администратор бруно ми је рекао да морам да се пријавим на форум да они видеће 700к патике које ми неће вратити и псује нам мајке.Ima snimak Plameni ali nece da okazi ima i androx stvarno bih voleo da uzivam ali zbog ovakvih ljudi se nemoze nista postici barem nemora mi vracati patike neka mi da 500k ali skemao me je zestoko i kad pita bruno njega zasto si ga skemao on kao da je pao s marsa govori sta sta pricas koje patike proverite mu inventroy moze svako da potvrdi i lider Djordje Jankovic ima 100% crne 600v adidas patike .Voleo bih nesto da uradide povodom ovoga posto mi je bruno rekao da ce administracija videti poruku da napisem bez pvo da vidim mozda ce te mi pomoci to mi je bruno rekao da ako nemam pv da objavim poruku pa sta napise administracija i plakao sam zbog toga sto me je skemao i ubio u hq zbog toga je i otisao u demorgan i brat me je pitao sto placem ali necu vise da se nerviram evo.Majke mi skemao me je

Jake Falcone

Player
Player
Postavite ponovo žalbu u normalnom formatu i normalno napisano jednom vrstom slova i u jednom jeziku. Ova je odbijena.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom