Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Freaky Devito
Suspect ID
3235 2497
Date of violation
Nov 18, 2021
Time of violation
17:05
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=88-1x8nlWUE

freaky

Player
Player
Sve se vidi na snimku, ali ukratko. Trazili smo taoce za pljacku, naleteli FIBovci. Mi ih 'pitovali', blokirali, izvadili pistolj. Oni nisu stali. Prekinuli smo situaciju, i mi i oni, isti ova POV su na discordu gledali admin Luka i jos jedan admin, rekli da su FIBovci krivi i da nastavimo, a da ako zelimo kasnije okacimo.

freaky

Player
Player
Da dodam samo. Lica sa videa su "Direktor FIB-a" i "Glavni Nadzornik" cini mi se.

maarkoo

these ni**as know I'm Crippin' (6-O)
Player
Iskreno sa jedne strane nije uradio fear jer ima armored auto, ali sa druge jeste.

freaky

Player
Player
Iskreno sa jedne strane nije uradio fear jer ima armored auto, ali sa druge jeste.
Pa s obzirom da su admini vec gledali ovo, jer je tad bio prekinut RP, rekli su da mogu da se zalim.
Ovo je pravilo servera "6.16 Tijekom pljačke osoba, blindiranih automobila, kamiona (bilo koje vrste prijevoza) moraju biti najmanje 2 automobila i 4 osobe da bi ih zaustavili i opljačkali. U slučaju da nisu prestali, smatra se "Power Gaming" | Zatvor 120 minuta ili UPOZORENJE"

Jake Falcone

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlučio sam da ću odbiti ovu žalbu. Razlog odbijanja je to što je admin došao i roleplay se je nastavio, te je osoba bila taoc na pljači i ne znam zbog čega se žalite. Ako ste htjeli da dobije kaznu za FearRP, trebali ste prekinuti RP uz admina i poslati dokaze za koje će se kazniti. LOCK

Status
Not open for further replies.
Top Bottom