Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Madza Devito
Suspect ID
0000
Date of violation
Nov 20, 2021
Time of violation
16:47

Madzazz

Player
Player
Video sam i na jos nekim postovima da likovi konstantno bleje ispred hudova i provociraju igrace. Molim da se ovaj "drzavni projekat" smiri i da se napravi neki sastanak s njima da im se objasni kako funkcionise RP. Posto vidim da obilaze bande i pucaju se s njima verujem da nisu dovoljno upuceni i da nemaju iskustva u RP-u. Imam i molbu za admine da im se zbog ovoga ne izdaje warn ukoliko ja mogu s njima da odrzim jedan cas od 45min sa osnovama /me i /do komandi.

Dragan Obama

Player
Player
Video sam i na jos nekim postovima da likovi konstantno bleje ispred hudova i provociraju igrace. Molim da se ovaj "drzavni projekat" smiri i da se napravi neki sastanak s njima da im se objasni kako funkcionise RP. Posto vidim da obilaze bande i pucaju se s njima verujem da nisu dovoljno upuceni i da nemaju iskustva u RP-u. Imam i molbu za admine da im se zbog ovoga ne izdaje warn ukoliko ja mogu s njima da odrzim jedan cas od 45min sa osnovama /me i /do komandi.
Prvo ti nauci ljude da ne izlaze iz HQ Pucaju po nama i onda da se vrate u Hq kada pocnu da piju metke poz

freaky

Player
Player
Stvarno ne znam sta "Familija" Regroup radi u HOODu da DMa. Verovatno jer smo juce kidnapovali Salija za pljacku.. Sto je van svake pameti

Dusan Rose

Player
Player
Ovo je nula RP server, treba da se nazove GrandDM FunGame I kraj, pa onda radite sta hocete. Krajnje sam razocaran u ceo projekat na RS serveru, jos jedan dokaz da sa Balkancima ne moze nista da se uradi.

Da ovo radite na EN serveru, popili bi bananu kao kucu. A ako vam ovo sto radite i dalje imponuje, onda vam nema pomoci. Sportski pozdrav, ljubi cika kidarske glave :)

Jack Napier

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Ne mogu odobriti ovu zalbu na osnovu ovog POV, vidi se pucanje u HQ ali ne vidi se ID.
  • Ako imate duzi POV napravite novu forum zalbu.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom