-
Vec sam objasnio tvom drugaru koji me davi na discordu. Kaze brat "Proverice moj brat mujooo legenda".
Mogu samo da kazem ohladio sam od sraha najiskrenije. I ovo ne smatram kao da vredjam administraciju vec verujem da administracija nije toliko korumpirana i zbog toga nemam strah.
Pa da pocnemo
Da ti navedem neki razlog zasto po ICu mogu to da radim:
1. Mafijas sam i "kurcim" se IC
2. Lik ispred bolnice ti ulazi u auto i nece da izadje ? Moguce da je IC lud? Mozda IC da zoves policiju?
U glavnom. Kada sam video da ce me kidnapovati vidi se da sam izvadio oruzje i stavio pancir na sebe za svaki slucaj. A posto mi nisu oduzeli komunikaciju i gps razmisljao sam ako me odvedu u GETO da preko GPSa posaljem lokaciju mojoj familiji koji bi se u roku od 2 minuta stvorili tu sto je i logicno. A kada sam video da momci u gradu to rade jednostavno mi je bilo smesno da to rade pa se cak i na snimku vidi da nisam mogao da se suzdrzaim pa sam se zasmejao. Inace mozete da vidite da me nema u zadnje vreme da reportam nekoga, ali ovo sam morao. Cak sta vise ja ovo nisam uradio zbog sebe vec zbog njih da nauce nesto novo i da skapiraju svoju gresku jer ocigledno momci ne znaju pravila i trebali bi da ih prelistaju malo.
Toliko od mene u ovom threadu.
Pozdrav