Primljen sam u policiju u četvrtak 25.11.U ova 4 dana dok sam igro polako sam učio pravila, te i sam RolePlay jer sam novi u ovome i nije mi baš dosta toga jasno. Mi kad bi zajedno iz policije išli u neke akcije nitko mi nije baš ništa pojašnjavao samo kažu naoružajte se i pratite glavnog i tako kad završi akcija kažu vratite se na svoje dužnosti. Ja kad bi nekog pitao za savjet ili kako nešto pravilno po Role Play-u odradit oni bi ili šutili ili bi mi samo rekli da nauči pravila. Poslije svake akcije nitko ne kaže da vratimo oružja ni šta da radimo s istim. Inače mi je se znalo događati da mi igrica crash-a par puta u danu i iz tog razloga sam ja oružje poslije svake akcije stavljao u svoje vozilo da ga ne bi izgubio ako se dogodi crash. Ja sam to oružje mislio koristit za sljedeće akcije što se budu događale ili jednostavno da stoji u vozilu te ga nikako nisam upotrebljavao nakon što bih ga ostavio u vozilo . Došlo je do zabune Veljko je mislio da ja kradem oružja te me je odmah prijavio i kasnije sam mu se ispričao i objasnio što se točno dogodilo. Meni je iskreno žao nisam ni pomišljao da bi moglo doći do ovoga sve zbog mog ne znanja i ne upućenosti. Ne želim više ni biti u PD to je na načelniku da odluči kad se već tako završilo i možete mi oduzet imovinu ako mislite da to zaslužujem, ali bih volio da dobijem unban iz razloga jer sam tek početnik što se tiče Role Play svijeta i želim uživati u ovom serveru jer sam čuo od mnogih da je najbolji na balkanu te sam zato odabrao baš ovaj server od mnogih drugih.