Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Veljko_Milutinovic
Administrators nickname
Nikola_Obama
Date
Nov 29, 2021
Time
00:21
Proofs
https://imgur.com/gallery/hE2KBQ0

Paul MIler

Blocked
Blocked
Primljen sam u policiju u četvrtak 25.11.U ova 4 dana dok sam igro polako sam učio pravila, te i sam RolePlay jer sam novi u ovome i nije mi baš dosta toga jasno. Mi kad bi zajedno iz policije išli u neke akcije nitko mi nije baš ništa pojašnjavao samo kažu naoružajte se i pratite glavnog i tako kad završi akcija kažu vratite se na svoje dužnosti. Ja kad bi nekog pitao za savjet ili kako nešto pravilno po Role Play-u odradit oni bi ili šutili ili bi mi samo rekli da nauči pravila. Poslije svake akcije nitko ne kaže da vratimo oružja ni šta da radimo s istim. Inače mi je se znalo događati da mi igrica crash-a par puta u danu i iz tog razloga sam ja oružje poslije svake akcije stavljao u svoje vozilo da ga ne bi izgubio ako se dogodi crash. Ja sam to oružje mislio koristit za sljedeće akcije što se budu događale ili jednostavno da stoji u vozilu te ga nikako nisam upotrebljavao nakon što bih ga ostavio u vozilo . Došlo je do zabune Veljko je mislio da ja kradem oružja te me je odmah prijavio i kasnije sam mu se ispričao i objasnio što se točno dogodilo. Meni je iskreno žao nisam ni pomišljao da bi moglo doći do ovoga sve zbog mog ne znanja i ne upućenosti. Ne želim više ni biti u PD to je na načelniku da odluči kad se već tako završilo i možete mi oduzet imovinu ako mislite da to zaslužujem, ali bih volio da dobijem unban iz razloga jer sam tek početnik što se tiče Role Play svijeta i želim uživati u ovom serveru jer sam čuo od mnogih da je najbolji na balkanu te sam zato odabrao baš ovaj server od mnogih drugih.

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Postovanje, sve pare koje ste imali su vam izbrisane i auto u kojem ste drzali ukradene stvari. Procitajte pravila servera jer iduci put necemo oprastati. Dobili ste unban. Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom