Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Torento
Suspect ID
6451
Date of violation
Nov 30, 2021
Time of violation
17:18
Proofs
https://youtu.be/RalBXD1w0fE

Torento

Player
Player
Postovanje, desila se kradja vozila u safe zoni ispred kazina.Ja i prijatelj smo dosli da kupimo semenke od coveka parkirali uredno u safe zonu i reko drug da bac jedan krug u kazinu par minuta i idemo. Nama stize notifikacija vase vozilo neko pokusava ukrasti. Istrcali smo napolje i videli da nema vozila, pozvali admina dosao je "Ryan emm" i otisao je da proveri i kako je on rekao momci ga nasli na auto putu pored kazina, sto se vidi na snimku da nije tacno. Dok sam bio u plavima video sam a mislim i zabelezio na strimu kako se auto udara drugim autom i izbacuje iz safe zone kako bi se obilo i ukralo. Meni je to stvarno jadno da se ljudi bave tim stvarima. Ja se nadam da cete resiti ovaj problem i kazniti ove ljude koji krse pravila servera. Admin "Ryan amm" je rekao da je taj lik sto mi je ukrao vozilo ID: 6741. Hvala puno adminu koji je dosao i pokusao da pomogne. U pitanju je crni mercedes sl amg crne boje.

Aleksa Starcevic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio dam da Odbijem zalbu.

Na POV-u nema dovoljno dokaza da bih kaznio igraca.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom