Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Lukas_Delgado
Suspect ID
2212
Date of violation
Nov 30, 2021
Time of violation
23:00
Proofs
https://youtu.be/ijLjiX-QO-w

Siya Ashe

Player
Player
Dobro vece,

Dosao sam iz grada u HQ, nije mi bio radio ukljucen, nisam bio upucen u desavanja, parkirao sam auto i stao unutar HQ-a kada sam video masu zelenih kako trce ka nasem HQ-u i pocinju da pucaju po meni, onda sam se sakrio da ukljucim radio kako bih saznao sta se desava.. dalja desavanja mozete videti na mom POV-u.. njih 5 minimum pucaju po meni dok stojim u svom HQ-u.

Mike.

Vendetta <3
Player
Također imam i ja POV kako me pucaju dok stojim u HQ i čak su me ubili i dovršili dok stojim u svom HQ

maisony9

:)
Player
Zasto su seceni klipovi? Zasto niste stavili ceo snimak od pocetka pucnjave nego secene? Zato sto ste pobegli u HQ, primer ako ti pobegnes na pumpu dok ucestvujes u gunfightu ja smem da te pucam na istoj toj pumpu.

Siya Ashe

Player
Player
Da li si procitao sta sam napisao? Uopste nisam bio deo toga, dosao sam u HQ iz drugog dela grada i video haos.. imas na snimku lepo gde stojim iza kamiona i pokusavam da podesim komunikaciju da saznam sta se desava, nemam potrebe da se pravdam tebi, ima ko je zaduzen za ovaj slucaj, fokus je na tamo da vi pucate u HQ-u. Necu se vise oglasavati.

maisony9

Player
Da li si procitao sta sam napisao? Uopste nisam bio deo toga, dosao sam u HQ iz drugog dela grada i video haos.. imas na snimku lepo gde stojim iza kamiona i pokusavam da podesim komunikaciju da saznam sta se desava, nemam potrebe da se pravdam tebi, ima ko je zaduzen za ovaj slucaj, fokus je na tamo da vi pucate u HQ-u. Necu se vise oglasavati.
Burazeru ocigledno je da je ovo samo da bi nabacio warn, niste izdrzali gunfight popadali ste svi ko kruske pa po vasoj navici odma forum i secenje klipova. Kao sto se vidi na tvojoj drugoj zalbi i na drugom klipu ti si opet izasao po ko zna koji put posle smrti ( naravno u toku istog gunfighta ) da provociras i da te namerno ubijamo da bi ti lepo sve snimio.

Mike.

Vendetta <3
Player
Burazeru ocigledno je da je ovo samo da bi nabacio warn, niste izdrzali gunfight popadali ste svi ko kruske pa po vasoj navici odma forum i secenje klipova. Kao sto se vidi na tvojoj drugoj zalbi i na drugom klipu ti si opet izasao po ko zna koji put posle smrti ( naravno u toku istog gunfighta ) da provociras i da te namerno ubijamo da bi ti lepo sve snimio.
tko si ti da saljes tudji POV?

maisony9

Player
tko si ti da saljes tudji POV?
To neka odluce admini, ja sam prosledio samo od vaseg drugara POV posto je jel da stavljen na YT i Forum i ja imam prava da prosledim kome ja hocu?

Duni Dani

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Nedovoljno dokaza, u videu se ne vide ID od igraca koji krse pravila.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom