Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Spreaty

Make everyone know your name
Player
Ime: Patrick Samby
Spol: Muški
Godine: 25
Rođen: 23/03/1996
Nacionalnost: Kolumbija
Mjesto rođenja: Bogotá
Mjesto stanovanja :Los Santos

Pozdrav ,kao mali sam išao na polje čuvati ovce. San mi je bio postati farmer što se i na kraju desilo kada sam postao punoljetan i na farmi sam imao 5 godine radnog staža dok nisam upoznao jednu sjajnu ekipu s kojom sam provodio skoro sve svoje vrijeme na poslu ,poslije posla... Postajali smo sve bolji i bolji prijatelji dok nakon nekog vremena nismo došli na ideju da kupimo zajedničku kuću. Mukotrpno smo radili preko vremena i nakon godinu i pol smo napokon skupili za tu kuću. Kuća je bila sjajna imali smo sve što nam treba ,bilo je mjesta za sve. Tada smo se počeli odnositi jedan prema drugome kao prema braći. Svi smo uvijek bili svako za svakoga. I nakon nekoliko mjeseci smo došli na ideju da osnujemo svoj vlastiti biznis što se na kraju i ostvarilo nakon samo pola godine. Plantaža je radila savršeno dosta vremena i bili smo u velikom profitu od kojega smo kasnije kupili svoj vlastiti tajni bunker ali se nakon par nezgoda plantaža raspala. No to nije bio problem jer smo imali malo ušteđevine i profita od bunkera tako da smo ubrzo kupili novu plantažu koja još i dan danas radi bez poteškoća. Danas Serius broji preko 20 članova i nemamo namjeru stati.

Planovi za budućnost:
Serius posjeduje plantažu bundeve i bunker a uskoro planiramo kupiti voz za prijevoz robe i naftnu bušotinu i još biznisa i nemamo namjeru stati dok ne budemo najbolji. Primamo sve članove bezuvjetno ali ako hoću biti nešto više moraju se dokazati .Namjeravamo kupiti i veću kuću sa više parking mjesta u budućnosti da članovi mogu koristiti porodični prijevoz ako nemaju svoj osobni.

Porodični rankovi:
Novi member - članovi koji mogu utjecati u bitkama porodica i raditi na plantaži
Pravi member - članovi koji dobijaju pristup porodičnim vozilima ,dobijaju discord server link ,također učestvuju u bitkama i smiju pozivati u porodicu uz odobrenje nadvišenog i mogu raditi na plantaži
Gaser -članovi koji imaju sve kao i pravi memberi i još mogu ukrasti gotovinu i prepipati nekoga
Zamjenik - ima sve funkcije kao i The Boss kada njega nema da ga mogu zamjeniti
The Boss - upravlja svime i treba ga poštovati i slušati

Ime porodice: Serius
Vlasnik i ID : Patrick Samby 6237
Kućni broj: 678
Forum link: Patrick Samby
Discord tag: Spreaty#5793

Povijest porodice:
Porodica Serius koja je podrijetlom iz Kolumbije je jedna od najjačih porodica u toj državi. Bavila se svime od legalnoga do ilegalnoga. Znali su se dobro braniti kada su ih napadali. Ime je porodica dobila po tome da su 4 člana ekipe rekli da to kreću raditi za ozbiljno i tako su iz engleske riječi Serious (hrv. ozbiljno) maknuli slovo O da ispadne orginalno. U Kolumbiji većina ljudi je znala za njih jer su imali najprofitabilniju firmu u toj državi. A proslavili su se u ilegalnom svijetu tako što su opljačkali najveću državnu banku u Kolumbiji u to vrijeme .Država im je zaplijenila firmu i zbog toga što su ih svi u državi tražili preselili su se u grad Los Santos i tamo započeli novi život.

Cilj porodice:
Baviti se što više legalnim biznisima i zarađivati što više novca i primiti što više članova i da u Los Santosu svi znaju za Serius kao i u Kolumbiji. I da pokažemo šta znači biti ozbiljan svijetu.

Last edited:

Nikola Obama

Player
Player
Pozdrav,

Prihvatam vašu neformalnu organizaciju hvala za apliciranje,
uživajte i nemojte kršiti server pravila i ne idi te protiv server skripti.
Neformalna organizacija će vam biti data u roku od 24 sata u igri i na diskordu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom