Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Luca Lucciano

Player
Player
Joined
Nov 24, 2022
Messages
130
Ime: Luca Lucciano
Pol: Muški
Starost: 28 godina
Rasa: Crna
Nacionalnost: Italijanska/Americka
Mesto rođenja: Milano, Italija
Otac: Giovanni Lucciano
Majka: Olivia Lucciano
Pol: Muški
Težina: 94kg
Visina: 195cm
Boja očiju: tamno smedja
Boja kose: crna
Tetovaže: ima
Prednosti: Dobro rukovanje sa oruzjem,jak,lep,snalažljiv,imam odlične reflekse,brzo razmišljanje tokom pucnjave.
Slabost: Volim da trosim pare na sve sto mi padne na pamet.


Životna priča: Luca Luccano rodjen je u gradu Milanu u Italiji. Rodjen je u porodici gde je otac bio vojnik i majkom koja je bila kuvarica u obliznjem restoranu. U ranim fazama zivota voleo je da igra fudbal sa decom iz kraja, bio je odlican djak i tokom svog odrastanja nije imao problema, sem toga sto nije mogao da provodi vreme sa ocem koji je svako malo bio na nekom sluzbenom putu zbog posla. Ta činjenica je mučila mladog Lucu i obećao je samom sebi da će se jednog dana prijaviti za vojsku da bi mogao da provodi više vremena sa ocem. Kroz svoje odrastanje pokazivao je svoje prednosti u vidu vodje svoje grupe prijatelja. Kada je napunio 18 godina prijavio se za vojni rok na koji je upao bez ikakvog problema. Prosao je obuku i brzo je naprevoao u vise cinove. Sa svojim ocem, koji je u to vreme imao dosta iskusva, radio je na unapredjenu svojih vestina u svim oblastima sa većinom oružja, pa i u vožnji terenskih vozila. Jednog dana je dobio poziv koji je glasio da je dobio premestaj u Ameriku zajedno sa svojim ocem. To mu je tesko palo zato sto je morao da se oprosti od svoje majke na neko vreme, ali mu je u isto vreme dalo sansu da provodi vise vremena sa svojim ocem i da dalje unapredjuje svoje vestine. Dobio je premestaj u NG iz Los Santosa. Tamo je poceo kao nizi čin ali je ubrzo stekao poštovanje kako od kolega tako i od nadredjenih, te je ubrzo dobio unapredjenje. Dobio je poziciju u snajperskoj jedinici gde je morao da nauci da rukuje snajperom na svoju ruku pa mu to od prva nije dobro islo, ali je iz misije u misiju pokazivao sve veci potencijal . Jednog dana se u sred noći iskrao i otišao u skladise oružja i uzeo Heavy Sniper da se obuča sam. Tako ga je jednog dana ugledao njegov kolega pod imenom Frank White ponudio obuku. Pokazao mu je sve bitne trikove i veštine koje je mogao. Rekao mu je da mu to nije dovoljno već da mu treba dosta iskustva i rekao je da samo tako nastavi i da se trudi i da ce daleko dogurati. On je ovo uzeo ksrcu i vežbao je svakodnevno više sati. Postao je toliko dobar da je dobio nadimak "Crna Smrt". Koristio je svoje vestine da služi državi. Jednog dana dobio je poziv da dodje u generalovu kancelariju na razgovor. Reč je bila o tome da su isplivali neki dokazi o tome kako je on uzeo heavy sniper bez dozvole nadredjenog i da će zbog toga biti izbačen iz vojske. Heavy Sniper mu nije bio oduzet zbog toga sto ga nisu mogli naći tako da je on otišao bez pozdrava. Zbog ovoga je bio slomljen i hteo je da se na neko način osveti državi za to što ga je ostavila nakon toliko toga što je za nju uradio. Te se odlučuje zaposliti kao privatni plaćeni ubica. U početku nije imao malo mušterija ali se vremenom pročulo za njega i za njegove veštine sa vatrenim oružjem. U više navrata se dešavalo da dobija višestruka ubijstva i time je samo unapredjivao svoje veštine. Luca sada nastoji da svojim veštinama zadovolji svoje mušterije i da oteža posao državnih institucija u sprečavanju kriminala.


Ishodi:
1- Luca može da vozi OffRoad sa autima koje su AWD (All Wheel Drive) ili RWD (Rear Wheel Drive) zbog toga sto je vozio dosta terenskih vozila u svojoj proslosti.
2- Luca može vezaviti, pretraživati, podizati stvari sa poda i pružati prvu pomoć sa revolverom/tejzerom u ruci zbog bezbednosti i svog znanja stečenog u životu(nikako puškom)
3- Luca može koristiti,,Heavy,, klasu oružija (heavy sniper i shotgun),kao i LMG zbog svoje obuke od oca (poštovaće se Pravilo Dogadjaja 1.6)
4- Luca može koristiti i nositi legalno i ilegalno (xxx) oružije sa sobom
5- Luca ne mora tražiti više od jednog dobrog razloga da bi nekog ubio(Izdati 5 sekundi i poštovati pravila)
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom