Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Milos Tomin
Suspect ID
ID8002
Date of violation
Dec 4, 2021
Time of violation
12:22
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=T042NznKcAA

Johnny_Lahantaestamuloca

Slusaj staroga al ne idi po njega.
Leader of unofficial org
Kao prvo , Koliko sam ja upucen u nova Mujina pravila kad udjes u krug ne smes da izadjes vise , Kao sto se vidi ti si vise puta usao i izasao. Porodica je radila prvi put pljacku. Kao trece imam snimak da taj lik koji je ubio EMS nije nas saljem dokaz za 5 minuta

Milos Tomin

Player
Player
Kao prvo , Koliko sam ja upucen u nova Mujina pravila kad udjes u krug ne smes da izadjes vise , Kao sto se vidi ti si vise puta usao i izasao. Porodica je radila prvi put pljacku. Kao trece imam snimak da taj lik koji je ubio EMS nije nas saljem dokaz za 5 minuta
Pokazi mi gde to pravilo pise. Svaki dan citam pravila. Tako da bih zano za to pravilo i kao drugo zasto onda na na Black Market dogadjaju bande stalno ulaze i izlaze iz kruga kao npr sinoc.Ja sam krenuo da bezim jer sam video da sam nadjacan i bojim se za svoj zivot.

Last edited:

Kayn_Darkin

Player
Player
Vasi likovi iz SAHPA su izasli i pucali na nas niste ni imali nameru da bezite i bojite se za svoj zivot nakon sto sam odbrojao 10 sekundi. A pravilo pise u organizacije chat na discordu. Sve najlepse

Milos Tomin

Player
Player
Vasi likovi iz SAHPA su izasli i pucali na nas niste ni imali nameru da bezite i bojite se za svoj zivot nakon sto sam odbrojao 10 sekundi. A pravilo pise u organizacije chat na discordu. Sve najlepse
Iskreno buraz nisam ni znao da je SAHP prisutan.

Jack Napier

Player
Player
Za ovog drugog nek napravi ID 53 žalbu. Ovo vidim daje rijeseno IC. LOCK!!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom