By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Brate no hejt, ali ne mozes da poredis za 2 dizanja iz jednog prostog razloga.Taj lik koji je dizao tog naseg, niko nije zapucao na njega, takodje niko nije ni video da ga neko dize.Dok se jasno vidi kako se dizu tvoji u gunfightuDruže moj ja nigdje ne dižem čovjeka, a uostalom neka ADMIN pogleda ovo sve i zaključi, a šta da ti otvorim vrata da nas hitaš? ne razumijem te? Ako ti nas ne možeš pogodit zbog vrata to ti mi nismo krivi, a ne znam gdje si ti vidio da baš JA dižem čovjeka, brate, ima admin, imaju POV i sve se vidi, kao što moj nije smio dizati čovjeka, tako niste smjeli ni vi. Živijo!
Ne da mi se brate raspravljati, kažem opet i ponavljam se opet, admini neka odluče šta i kako, samo ću prokomentirati na to dizanje, to je sve u videokrugu žutog "GUNFIGHT" raid se događa, što znači da je to ratna zona/gunfight, čemu onda bilo kakvo dizanje? kakve su to gluposti? aha znači nitko nije vidio, pa ajmo se dizati itd. gluposti! ponavljam se, admini neka odluče.Brate no hejt, ali ne mozes da poredis za 2 dizanja iz jednog prostog razloga.Taj lik koji je dizao tog naseg, niko nije zapucao na njega, takodje niko nije ni video da ga neko dize.Dok se jasno vidi kako se dizu tvoji u gunfightu