Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Danijel Mangano
Suspect ID
6863
Date of violation
Dec 4, 2021
Time of violation
22:48
Proofs
https://streamable.com/053as3

maarkoo

these ni**as know I'm Crippin' (6-O)
Player
Jasno se vidi dizanje u gunfightu, video pogledati od 2:18.Sve se vidi

Proxima_Neutrino

Player
Player
Poštovani, pošto ste prijavili gospodina ID 6863, također ja kontriram vas sa svojim klipovima, kao što budete vidjeli u njima, jasno se vidi da ubijam 2x istog čovjeka koji se nalazi iza ograde, prvi put biva ubijen od strane mene, te također na part 2 biva ubijen opet.
Vas je 4 cijelo vrijeme bilo, gospodin biva ubijen te nakon toga prolaze minute, a vi ste i dalje na brojci 4. jasno se vidi na klipovima 4 čovjeka koja se i dalje nalazi živa trčkarajući.
Kod ograde su 2 bili, jedan sa maskom od LIMUNA, a drugi sa mračnom maskom i crnom majcom, on biva ubijen 2x.
Ali jasno se vidi na part 2 da ste i dalje 4 živa, 1 ubijen u trku, 2 me puca iza leđa i druga 2 kod ograde nakon čega bivaju ubijeni, a kako su 2 bila još živa kod ograde, ako je u part 1, već prvi bio ubijen kao što vidite? Živjeli!

ID UBIJENOG 8949, NAJVJEROJATNIJE DIZAN OD ID 7328.

PART 1 : 0:22 sekunde biva ubijen.
LINK:

PART 2: 00:34 - 00:43
LINK:

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Druže on iza zida tamo kad ga je podigao lik niste ga ni videli , a ti dizeš lika i popijaš metak u glavu ... Još koristite bug sa vratima ne možemo da vas hitujemo

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Pritom kad je podignut nije bio gunfight nego ste se spremali da izadjete iz druglaba , nije bilo pucanja u tom trenutku

Stameni031

Got yourself a gun
Player
3:37 na danijelovom snimku , prestaje gunfight punih 10 sekundi, a na mapi se vidi gde mu ovaj pruza pomoc tamo iza zida skroz

Proxima_Neutrino

Player
Player
Druže moj ja nigdje ne dižem čovjeka, a uostalom neka ADMIN pogleda ovo sve i zaključi, a šta da ti otvorim vrata da nas hitaš? ne razumijem te? Ako ti nas ne možeš pogodit zbog vrata to ti mi nismo krivi, a ne znam gdje si ti vidio da baš JA dižem čovjeka, brate, ima admin, imaju POV i sve se vidi, kao što moj nije smio dizati čovjeka, tako niste smjeli ni vi. Živijo!

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Oprosti moja greška zaboravio sam da se ispravim , ne ti vec id koji je reportovan , a razlika je dizanje u gunfightu i van njega , a ovo sa vratima ... o tome ne treba ni pricati , vrata staklena , a metci prolaze samo iznutra ka napolje a obrnuto se zabijaju u vrata...

maarkoo

these ni**as know I'm Crippin' (6-O)
Player
Druže moj ja nigdje ne dižem čovjeka, a uostalom neka ADMIN pogleda ovo sve i zaključi, a šta da ti otvorim vrata da nas hitaš? ne razumijem te? Ako ti nas ne možeš pogodit zbog vrata to ti mi nismo krivi, a ne znam gdje si ti vidio da baš JA dižem čovjeka, brate, ima admin, imaju POV i sve se vidi, kao što moj nije smio dizati čovjeka, tako niste smjeli ni vi. Živijo!
Brate no hejt, ali ne mozes da poredis za 2 dizanja iz jednog prostog razloga.Taj lik koji je dizao tog naseg, niko nije zapucao na njega, takodje niko nije ni video da ga neko dize.Dok se jasno vidi kako se dizu tvoji u gunfightu

Proxima_Neutrino

Player
Player
Brate no hejt, ali ne mozes da poredis za 2 dizanja iz jednog prostog razloga.Taj lik koji je dizao tog naseg, niko nije zapucao na njega, takodje niko nije ni video da ga neko dize.Dok se jasno vidi kako se dizu tvoji u gunfightu
Ne da mi se brate raspravljati, kažem opet i ponavljam se opet, admini neka odluče šta i kako, samo ću prokomentirati na to dizanje, to je sve u videokrugu žutog "GUNFIGHT" raid se događa, što znači da je to ratna zona/gunfight, čemu onda bilo kakvo dizanje? kakve su to gluposti? aha znači nitko nije vidio, pa ajmo se dizati itd. gluposti! ponavljam se, admini neka odluče.
Što se mene tiče rasprava završena. Hvala na ugodnom razgovoru/dopisivanju! Ugodan dan vam želim i svako dobro!

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Dobro brate sve okej , Admini odlučuju svakako , vi ste odlični momci i sve to stoji nikakav hejt mi smo samo činjenice izneli

Curtis Jackson

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Zalba je POVUCENA
  • ZAKLJUCANA TEMA

Status
Not open for further replies.
Top Bottom