Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Vredjanje ID 3309 Zamenik direktora bolnice

Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Beli Johnson
Suspect ID
3309
Date of violation
Dec 5, 2021
Time of violation
23:12
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=DUewYs05-H4&ab_channel=011%D0%91%D0%95%D0%9E%D0%93%D0%A0%D0%90%D0%94

Beli Johnson

Благо ономе ко зна да не зна, а хоће да зна.
Player
Momak je poceo da se bahato ponasa i da nas tera iz bolnice kao da je bolnica samo njegova, posle nekog vremena je krenuo i da nas psuje ali ja imam samo ovaj deo sa snimka on je zvao momke iz FIB-a i prijavio da ima problem sa nama kada su momci dosli rekao im je da smo ga vredjali momak ne poseduje nikakav snimak u vizu dokaza da smo mi to pricali sto mogu da potvrde momci iz FIB-a koji su ga pitali da li poseduje neki snimak gde smo mi njega vredjali.

Beli Johnson

Благо ономе ко зна да не зна, а хоће да зна.
Player
Momci hoce li to?

RaskoKilla

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.

Pričao sam s tim dečkom i admin timom, on je pod ''Cigan'' mislio na Muđinu porodicu, što je odmah i rekao i što se vidi na snimku, on tvrdi da ste vi provocirali i psovali majku, ali nema svoj POV (ukoliko ga ja dobijem, banat ću vas tko je to rekao), a ako ste u Muđinoj porodici, samim ulaskom ste dozvolili da vas zovu Cigan, dok se to s Muđom ne rješi. I nemate pravo na žalbu da kad vaz zovu cigani.

+ nije ti naslov ispravan ali svakako odbijam pa nema veze

Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom