Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4375
Players nickname
Kayn_Darkin
Suspect ID
3235, FIB,LSPD,SAHP
Date of violation
Dec 12, 2021
Time of violation
20:54
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=teA4TGvuKZI

Kayn_Darkin

Player
Player
Pljackali smo prodavnicu 24/7 i dosao je samo jedan agent kome smo rekli da izadje i uperili puske u njega da bi nam bio taoc.
Medjutim do kraja pljacke se niko nije pojavio niti video da li imamo taoce ili ne. Jednostavno ih nije zanimalo sto pljackamo. Ni FIB ni SAHP ni LSPD.
FIB agent takodje FEARRP radi jer ne zeli da ispuni zahtev dok ima 30 pistolja na glavi zato i umire. Mass fail FIB-a takodje je i taoc umreo jer niko nije dosao na pljacku.
SAHP samo prosao kroz pljacku i nastavio da vozi.

Stepanic

Player
Player
Ispunjen je bio uslov:
Receno je preko RADIA, ne preko CENTRALE. Tako da su ispunjeni svi uslovi, nakon sto su ispunjeni svi uslovi oni su me ubili.

Pop Garcia

Player
Player
E ovako momak. U datom trenutku malo pre toga imali smo dogadjaj koji je organizovan povodom skidanja warna i svi su bili prisutni tu. Vise sile koje su bile tu znaju to. U toku proslave kada se trka zavrsila dobili smo obavestenje za pljacku, napustili smo dogadjaj i otisli na pljacku gde je bilo previse pljackasa i u toku pljacke smo dobili obavestenje da se odvija druga pljacka. Nakon toga se nas covek uputio na mesto pljacke i ponudio da ispuni uslove. Znaci mi smo nase odradili, pojavili smo se. Da li jedan i li 10 nije bitno, ispostovali smo. Ubili su i coveka i taoca bez IC razloga napominjem nisu imali IC razlog jer je moj covek ponudio da ispuni uslove. Toliko

Pop Garcia

Player
Player
Takodje naglasavam da je jedan od admina bio ispred bollnice do mene da pita ima li ko da ode na pljacku i rekao sam mu da smo upravo pobijeni na pljacki koja se istovremeno odvijala i da se upucujemo na tu, medjutim oni su ubili taoca i naseg kolegu koji im je ponudio da ispuni uslove.

Pop Garcia

Player
Player
Pljackali smo prodavnicu 24/7 i dosao je samo jedan agent kome smo rekli da izadje i uperili puske u njega da bi nam bio taoc.
Medjutim do kraja pljacke se niko nije pojavio niti video da li imamo taoce ili ne. Jednostavno ih nije zanimalo sto pljackamo. Ni FIB ni SAHP ni LSPD.
FIB agent takodje FEARRP radi jer ne zeli da ispuni zahtev dok ima 30 pistolja na glavi zato i umire. Mass fail FIB-a takodje je i taoc umreo jer niko nije dosao na pljacku.
SAHP samo prosao kroz pljacku i nastavio da vozi.
STO Si obrisao video? :D jujuju

Kayn_Darkin

Player
Player
Niko se nije pojavio svakako :) Ne marite za zivot taocu. Sve najlepse
NIko se 15 minuta nije pojavio da pregovara za njega niti vidi sta se desava. Zato je ubijen. Jer je pljacka zavrsena a vi niste marili

Urke

Player
Player
Niko se nije pojavio svakako :) Ne marite za zivot taocu. Sve najlepse
NIko se 15 minuta nije pojavio da pregovara za njega niti vidi sta se desava. Zato je ubijen. Jer je pljacka zavrsena a vi niste marili
Da li bi ti kao kriminalac u RL, pljackas prodavnicu, drzis taoca i ne pojavi se policija ubio taoca? Ili bi jednostavno pustio taoca i pobegao ili bi ti u svojoj glavi smuckao da je bolje roknuti taoca i pobeci sto nema veze. Covek vam nije video ni lica nit ista. IC razlog za ubijanje taoca niposto ne moze biti nedolazenje drzavnih struktura na pljacku. To je vama + sto niko nije dosao, sami sebe ste ukanalili. Pozz.

Don Aljoni

Player
Player
Kolega se pojavio i postao taoc jer je dosao sam, bas ste organizovani. Poz, zato je i umro
Buraz vec smo bili na pljacki i bila je napeta situacija tj doslo je do open fire-a. Mnogi od nas su ubijeni I zavrsili smo u bolnici dje nije bilo bolnicara. Takodje Fib je nedavno formiran tako da jos nemamo veliki broj zaposlenih. Ne mozemo ici po gradu da tjeramo ljude da se zaposle u Fib. Ako vam je cilj da srusite drzavne organizacije slobodno recite da se ukinu pa rp-ajte sa ostalim bandama

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji
  • Imate 6h da ispravite vase greske

Kayn_Darkin

Player
Player
Svodi se na to da nije ni doslo do pregoavarnja gde niti da se iko pojavi vec vise puta sto ubija nama zelju. Jer ja od taoca nemam nista dok ne dobijem novac ili nesto. Mene padobran u 24/7 sigurno ne zanima s 300 televizora. Sve najlepse

Stepanic

Player
Player
Da se nadovezem na zalbu :)

Radio se smatra IC, tako da su ispunjeni zahtevi.

Reynold Costello

Player
Player
Kayn znaš koliko meni stvari kod Vas ubija želju za igrom pa ne prijavljujem nikoga, jednog čoveka sam samo prijavio za 2 meseca, mislim tvoja stvar je dal hoćeš il nećeš, al ovo je totalna glupost, nismo mogli da dodjemo zbog druge strane i to ti je cela priča.

Kayn_Darkin

Player
Player
Ja sam tebi takodje rekao da kazes a ne da pises i da zelim da te CUJEM da izgovaras to. Ja ne mogu da sanjam da li si ti reko ili ne sa
"receno mu je"

Pop Garcia

Player
Player
Upravo tako. Svodi se na WARN cim ste istu stvar samo u dve razlicite prijave objavili na forum . Ne mozes nikoga nsterati da udje in game da bi se tebi odazvao na pregovore. Imaju ljudi zivot

Status
Not open for further replies.
Top Bottom