Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
4375
Players nickname
Kayn_Darkin
Suspect ID
1060
Date of violation
Dec 12, 2021
Time of violation
15:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=RVLPtJW-I98

Kayn_Darkin

Player
Player
Direktor je rekao svima koji su u vendetti da moraju napustiti Vendettu da bi bili u FIBU to jest da biraju izmedju ta dva.
Kao podlider Vendette osecam se lose da moji ljudi moraju da budu izmedju dve vatre da biraju sta zele da roleplayaju mimo porodicnih evenata.
Moje clanove niko ne tera da idu sa mnom na pljacke ili ostalo ali vredjanje nase porodice na taj nacin je uzasno. Samim tim da ti kikujes nekoga iz razloga sto ima drustvo i zeli biti u toj porodici je lose. Zasto to ne vazi za druge porodice i kakav je to uslov biti u FIBU? Postoje ljudi koji su u FIBU cak i kad im se raida kuca porodica kao sto je u engleskoj, ne vidim problem sa time. Samim tim i metagejmaju, traze nacine da te ljude izbace ili jednostavno nece dobiti promociju nikada ma koliko se trudili.
Ja mislim da to nije u redu i da nesto treba da se preduzme povodom toga. Ne samo njihova rec kako ce da nastave da traze nacine da bi kikovali vendettine ljude. Hvala puno. Dokazi ce biti prilozeni.

Pop Garcia

Player
Player
STa sam pogresio ? T Hvatali ste moje ljude drzali ih za taoce, JASNO ste licno rekli da ste porodica Vendeta i govorili ste da zelite da dodjemo da radimo raciju na vas Dostavicu POV gde ste licno govorili da ste porodica vendeta i da vam dodjemo na raciju :D Ocekujes da u FIB drzim ljude koji mi rade o glavi> Ne pada mi na pamet momak. Dobices POV gde si licno rekao da ste vendeta dok ste za taoce drzali 2 pripadnika FIB-a. Ako je porodica IC Onda po ic sa dokazom gde ste rekli da ste vendeta, imam pravo da kriminalnoj porodici zabranim ulaz u FIB > Pozdrav momak

Pop Garcia

Player
Player
Kayn, ne znam zasto to radis, ali dzabe radis to, ocigledno je da hoces da smestis disband. Necu ti dozvoliti, imampov za sve i upravo cu ga postaviti .

Pop Garcia

Player
Player
Ne znam sta tu ima d se tolerise? Sta sam pogresno uradio. To sto ti iznosis lazi da sam ja otpustio 4 coveka nije istina. 2 lica su sama dosla i trazila da odu iz FIB a jer su rekli da ce tu biti problema izmedju fiba i vendete i odlucili su da budu u vendeti jer su vec duze vreme tamo. Nemoj iznositi lazi molim te a Dimitry Venganza neka se javi ovde ako sam ista slagao ali imami POV gde jerazgovor sa njim. Tako da molim te otkaci od mene, lepo ti kazem i uzivaj u igri nemoj samo gledati kako da nabijes warn. Nisam hteo da riportam gde ste pucali na pregovarace dok ste imali 2 taoca, ali moracu. Nema smisla to sto radis niti ima veze sa vezom . Pozdrav klinac

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
To je vec rijeseno. Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom