Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
9028
Players nickname
Frutella_Nutella
Suspect ID
2443,4563,8684
Date of violation
Dec 17, 2021
Time of violation
12:35
Proofs
https://youtu.be/EAazY320zT0

Tim_

Cry more but Marabunta still on top
Player
Vidimo neki skup likova sa pancirima i maskama odlucim da pozovem pojacanje da dodje i da vidimo sta se desava , nismo rekli ni rec likovi u sred grada vade oruzje i kreuc da nisane i pucaju , mi ih tu pobijemo nekako se stvori g klasa njihova i krece da VDM-a sve nase, ubijaju bolnicare, vdmaju itd... Mislim da ovoj porodici vec jednom treba da se stane na kraj zato sto vidim vec dosta ostalih reportova na istu porodicu.

Pov kada su vadili oruzje i krenuli da pucaju bez razloga :

Pov od VDM-anja:

Petarv

Player
Player
HAHah prvi opalite metak pa sta mislite da ce vas neko pustiti da ga ubijete jel ste vi bogovi?

Tim_

Cry more but Marabunta still on top
Player
HAHah prvi opalite metak pa sta mislite da ce vas neko pustiti da ga ubijete jel ste vi bogovi?
Necu uopste da se raspravljam sve se vidi . Nismo ni rec progovorili a vi ste prvi uperili i opalili prvi metak zz. Neozbiljni ste do boli , juce vasi rade frp imam i pov koji sam okacio i li kje dobio kaznu pa onda rdmate sta sve ne radite al svakako oruzje NE SME da se vadi u gradu i pogotovo da se puca na policiju a ne jos u centru grada 50m od bolnice, cuo se opaljeni metak dok ja jos nisam ni izvadio revolver

Last edited:

Petarv

Player
Player
To sto si isekao taj deo nema veze al svakako kako znate da su cigani u pitanju ZATO STO MGATE od 1 dana al nema veze to sto ste krsili pravila a nisam kacio na forum to se vise nece desavati

Curtis Jackson

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​

• Neformalna organizacija "cygani" dobice warn zbog masivnog krsenja pravila dm in city.
  • ZATVORENO

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom