Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2722
Players nickname
igi Legija
Suspect ID
3983/5220
Date of violation
Dec 22, 2021
Time of violation
17.30
Proofs
https://usaupload.com/5z7Q/Desktop_22-12-2021_17-32-19.mp4

ILegija

Player
Player
Strean sbipali su nas prvo su nas radiali posle smo mi njih a oni usli na stream i snipiju imam svwe snimljeno i na kraju jos naglasne na kraju snimka

hvala unapred

Proxima_Neutrino

Player
Player
Poštovani, pošto kažete da je netko na vas izvršio stream_snipe, zamolit ću za dokaze, jer toga nije bilo nikako, ja vas osobno ne poznajem, nit poznajem vaš stream, al sad sam se upoznao!
Gospodo ADMINI, zaključite sami tko je koga streamsnipao ili METAGEJMAO, prilažem trenutno 2 dokaza, za MG, a kroz neko vrijeme ići će još video dokazi da toga nije bilo! Mi smo vašu porodicu raidali, zatim toga vidim da ste dobili informaciju gdje se naša porodična kuća nalazi, te ste nakon toga se uputili k nama i napali nas, ali nažalost zatekli ste nas pred kućom, tu gdje jesmo se našli imamo svoje IC razloge.
A to što vi ne znate se pucati, odmah se tužakate po forumima, ali pošto idemo tim putem, dajte mi neko vrijeme, žalba će ići na vašu cijelu porodicu iz jednog posebnog razloga, zaključite sami, to je to od mene, sve se jasno vidi u CHAT-u.

Sljedeći LINK prilažem:

Proxima_Neutrino

Player
Player
Ako postoji da je itko rekao kad ste pali streamsnipe, to sam ja bio, razlog toga je bilo zato što je VAŠ kolega dok je padao vikao STREAMSNIPE i to je nama bilo veoma smješno haha! :D

Jack Napier

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Greške nisu ispravljenje. LOCK!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom