Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected ZALBA NA DRZAVNE ORGANIZACIJE I LSPD/SAHP

Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Dzordz Mirkonson
Suspect ID
1064
Date of violation
Dec 24, 2021
Time of violation
01:42
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=ng9elEhO8ew

Dzordz Mirkonson

Player
Player
Iskreno sve gledam da prodje maksimalno korektno u toku RP-a, naravno to ocekujem i sa druge strane tj. od strane LSPD-a i SAHPA. U prilozenom videu mozemo primetiti jednu nefer situaciju kako igrac poziva druge da mu se prikljuce u borbi protiv nas (Zelenog genga - The Families). Nadam se da je ova greska sa njegove strane cista slucajnost i da nije imao nameru da pokvari RP, isto tako zamolio bih Administratora koji bude ovo gledao da kazna ne bude warn za bilo koju od ovih gore pomenutih organizacija, vec samo da se ukaze na propuste koji su napravljeni, tj. da kazna bude samo usmena opomena za njih ako je to moguce jer ovde sam pre svega dosao da igram a ne drugima da napakostim.

Takodje zeleo bih da napomenem da se video sastoji iz 2 isecka. Prvi isecak je moj POV gde se cuje recenica : ''sa brda sa brda nas pucaju 2 pandura'', i pitanje na tu recenicu posle toga : ''kako 2 sad'' dalje mozemo cuti : ''ili ono nisu panduri ne znam sto me pucaju '' , sto nam ukazuje na sumlju vec u tom trenutku da je RP unisten prikljucivanjem drugin igraca za koje nije vezan sam taj RP.
U drugom isecku je deo iz Popovog strima.

Sakal Polumental

Tatko na RP, Pobedio Regroup!
Player
Posle mene banuju jer kao POP nije toxican a Sakal jeste.. on nema pojma sta je RP, pojma nema sta su pravila. Isterajte momci ovo do kraja. Uhvatili su previse silu sto imaju pomoc admina. A kojih admina ja isto imam isecke sa njegovog streama.

maisony9

:)
Player
Da se i ja nadovežem na žalbu pošto sam učestvovao, vidi se da jedan od ta dva čoveka sa brda je član Vojske okej je to, ali ljudi od kad Vojska dolazi na pljačku? Zašto nisu bili od početka pljačke tu nego su došli kao pomoć na kraj da bi nas pobili? Zašto nisu na dužnosti? Nije poenta u tome što su nas pucali već u tome što ovo nije blizu RolePlaya i prelazi pravila istog.

maisony9

:)
Player
Svaka moguća pljačka u kojoj dotična osoba pod imenom Pop učestvuje završila se na forumu Failana, ja vas stvarno molim da se dečku, čoveku, ukaže prava putanja RolePlaya ako već ima sigurnu poziciju višeg čina u državnim organizacijama pošto ovako ne ide.

Luka Sprite

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Video je editovan samim tim se ne racuna kao vazeci . Usmeno cu opomenuti drzavne organizacije

Status
Not open for further replies.
Top Bottom