Iskreno sve gledam da prodje maksimalno korektno u toku RP-a, naravno to ocekujem i sa druge strane tj. od strane LSPD-a i SAHPA. U prilozenom videu mozemo primetiti jednu nefer situaciju kako igrac poziva druge da mu se prikljuce u borbi protiv nas (Zelenog genga - The Families). Nadam se da je ova greska sa njegove strane cista slucajnost i da nije imao nameru da pokvari RP, isto tako zamolio bih Administratora koji bude ovo gledao da kazna ne bude warn za bilo koju od ovih gore pomenutih organizacija, vec samo da se ukaze na propuste koji su napravljeni, tj. da kazna bude samo usmena opomena za njih ako je to moguce jer ovde sam pre svega dosao da igram a ne drugima da napakostim.
Takodje zeleo bih da napomenem da se video sastoji iz 2 isecka. Prvi isecak je moj POV gde se cuje recenica : ''sa brda sa brda nas pucaju 2 pandura'', i pitanje na tu recenicu posle toga : ''kako 2 sad'' dalje mozemo cuti : ''ili ono nisu panduri ne znam sto me pucaju '' , sto nam ukazuje na sumlju vec u tom trenutku da je RP unisten prikljucivanjem drugin igraca za koje nije vezan sam taj RP.
U drugom isecku je deo iz Popovog strima.
Takodje zeleo bih da napomenem da se video sastoji iz 2 isecka. Prvi isecak je moj POV gde se cuje recenica : ''sa brda sa brda nas pucaju 2 pandura'', i pitanje na tu recenicu posle toga : ''kako 2 sad'' dalje mozemo cuti : ''ili ono nisu panduri ne znam sto me pucaju '' , sto nam ukazuje na sumlju vec u tom trenutku da je RP unisten prikljucivanjem drugin igraca za koje nije vezan sam taj RP.
U drugom isecku je deo iz Popovog strima.