Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
317
Players nickname
Ivan Cortezz
Suspect ID
317
Date of violation
Dec 28, 2021
Time of violation
0:04
Proofs
https://streamable.com/gye47i

Cortezz

Player
Player
Bio sam na podmornici pucali smo se,te nas NG,FIB,LSPD počnu pushat,i dok trče stavljaju barikadu rade massivan fail ( PG ).

od 00:00 minute do 2:09 nema barikade,od 2:10 su tri barikade tu.

Zaustavite video na 2:31 i vidit ćete 3 barikade koje nisu uopće bile tu.

Kako je moguće u toku pucnjave,dok trčiš i dok te puca 20+ ljudi da postaviš barikadu?

Stavio sam svoj ID jer stavljam zalbu na sve.

Last edited:

Stepanic

Player
Player
Nigde se ne vidi da neko od drzavnih organizacija stavlja barikade sa oruzjem, shodno tome ne razumem zalbu?
Kako drugacije da se postavi barikada kada svi vi upadate i imate cover iste sekunde dok drzavne organizacije nemaju?

Ovako, primetio sam u sledecim situacijama da si ti pogresio:
0:22 - Lootovanje na podmornici
0:49 - MG (govoris koliko dmg si skinuo coveku preko IC informises oko sebe ljude)

Last edited:

Cortezz

Player
Player
Pod broj 1. Ja nisam ni rekao da ste stavljali barikade sa oruzjem,nego da pushate i stavljate barikade, čisti PG,vaš problem je što niste se organizovalai i blokirali sa vozilima da vas ne mogu pucat i onda stavili barikade,kao do sad što ste radili.
Pod broj 2. Lootanje je dozvoljeno,lootao sam iza zida kao što se i vidi na POV.
Pod broj 3. Neka sam ja rekao 53 i neka je MG ali nije MG koji je narušio nekome roleplay,sama podmornica ti je OOC event.

Molim admina da sankcionise ove što se trpaju u tuđe žalbe.

Last edited:

Stepanic

Player
Player
Pod broj 1. Ja nisam ni rekao da ste stavljali barikade sa oruzjem,nego da pushate i stavljate barikade, čisti PG,vaš problem je što niste se organizovalai i blokirali sa vozilima da vas ne mogu pucat i onda stavili barikade,kao do sad što ste radili.
Pod broj 2. Lootanje je dozvoljeno,lootao sam iza zida kao što se i vidi na POV.
Pod broj 3. Neka sam ja rekao 53 i neka je MG ali nije MG koji je narušio nekome roleplay,sama podmornica ti je OOC event.

Molim admina da sankcionise ove što se trpaju u tuđe žalbe.
Izgleda da nisi upucen, IC event je podmornica.
Drugo, lootovanje je zabranjeno na ovom dogadjaju.
Trece, mesam ti se u zalbu kao lik koji je rank ispod lidera. Tako da naravno da cu ti odgovorim.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom