Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na organizaciju | Provoking i Bezanje u HQ

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2741
Players nickname
Drill Kimara
Suspect ID
5566
Date of violation
Dec 29, 2021
Time of violation
22:03
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=j-00i8c8VQk

maisony9

:)
Player
Prvi POV: (
) Provoking
Momci su kao sto se vidi bili okrenuti ka nasem HQ-u, ko god bi izasao sa ove strane naseg HQ-a od nasih ljudi bio bi ili ubijen ili robban od strane Ballasa, za jednu ozbiljnu organizaciju mislim da je nedopustivo da mi samo gledamo to desavanje i da pustimo ljude da takoreci ginu i bivaju opljackani od ljubicastog genga, samim ovim to spada u Provoking zato sto oni nama sto je ispred HQ-a .

Drugi POV: (
) Bezanje u HQ
Kao sto se vidi jurimo ljubicasti zentrono koji vozi clan organizacije Ballas, prvo bezi iza LSPDa nakon toga kroz getto gde pokusavaju nasi ljudi sa par kola da ga zaustavljaju ali on ipak nastavlja svoje bezanje i to nazad u svoje sediste HQ!

Ajdin Luxury

Every day is a raid day !
Leader
Ja koliko vidim u POV broj 1 mi vas nismo čekali direktno ispred hq-a i zabranili vam prolaz i nismo vrijeđali kao vi nas,a u drugu ruku Vi ste tu bili prije nas. Ne vidim zašto se praviš ovaj Report kad ste izašli počeli pucati po nama i ubili nas većinu? Hoćeš samo warnove da dadnes ili šta je u pitanju? 😉

maisony9

Player
Ja koliko vidim u POV broj 1 mi vas nismo čekali direktno ispred hq-a i zabranili vam prolaz i nismo vrijeđali kao vi nas,a u drugu ruku Vi ste tu bili prije nas. Ne vidim zašto se praviš ovaj Report kad ste izašli počeli pucati po nama i ubili nas većinu? Hoćeš samo warnove da dadnes ili šta je u pitanju? 😉
Mi smo gde bili pre vas? Pogledaj vreme mog POV-a i pogledaj vreme POV-a ako imate kad smo mi bili kod vašeg sedišta ili ti HQ-a. Ovo je čista provokacija da bi mi dobili warn na šta smo i naseli ali našim dobrom postoji Forum i POV. Pozdrav, svako dobro.

Dark99

Player
Player
Ja ovde ne vidim provociranje, vidim samo da Ballasi stoje kod pumpe u Gettu, to sto si ti tako shvatio i uplasio si se da ces umreti kad izadjes iz HQ, imas granice HQ, pogledaj lepo ako nisi upucen, mi smo veoma dovoljno udaljeni od granice vaseg HQ, plus vam niko ne trubi, niko vas ne zove da dodjete, niko vam nista ne prica. Mislim da je ovo stvarno veoma ponizavajuce za sve vas, jer i kad nas osurite i ubijete nas 30 ti nisi srecan, nego si srecan da dobijemo warning, a kad TREBAS TI DA DOBIJES WARNING onda me molis da zamolim moje ljude da skinu zalbu sa foruma da zastitis svoju guzicu. Stvarno si haos.

Ajdin Luxury

Every day is a raid day !
Leader
Mi smo gde bili pre vas? Pogledaj vreme mog POV-a i pogledaj vreme POV-a ako imate kad smo mi bili kod vašeg sedišta ili ti HQ-a. Ovo je čista provokacija da bi mi dobili warn na šta smo i naseli ali našim dobrom postoji Forum i POV. Pozdrav, svako dobro.
Momak ovdje se fino vidi da nismo ništa provocirali stajali smo kod pumpe niti smo prilazili hq i psovali vas i sl. Kao sto ste vi nama dolazili direktno do hq da nam nedate izaci.

maisony9

Player
Nema potrebe da se išta više komentariše, kuratori i viši Administratori su upućeni u situaciju tako da nema šta da se duži, na njima je da odluče, svako dobro.

Kayn_Darkin

Player
Player
Ima potrebe za komentarisanjem. Kao prvo ballasi su bili u getu a ne vama na granici hqa. A kao drugo ja ne vidim da je neko zentorina zaustavljao, nego ste videli auto na kilometar i kao "eee pobego u hq" ne vidim cemu pokusavanje nabijanje warnova i cemu ove besmislice. Odrastite. Inace da upali zvuk na prvom PoVu da cujemo kako psujete i metagejmate. Sve najlepse

Status
Not open for further replies.
Top Bottom