Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
269
Players nickname
Seval Murinjo
Suspect ID
0000
Date of violation
Dec 29, 2021
Time of violation
15:18
Proofs
https://trovo.live/clip/vc-387702293741325517?ltab=videos&adtag=user.TTVSEKI.clip

Seval Murinjo

Eros baby🤫
Player
Imali smo okrsaj sa zelenima na autoputu i bez ikakvog RP razloga pucaju na mene u helikopteru te me zamalo ubijaju izvinjavam se administraciji zat sto se ne vidi ID:

Offender

Forum Concent Creator
Player
Pucali smo iz razloga jer smo dizali ljude na auto putu i imali smo taoca... imate moj pov na ispod zalbi

Seval Murinjo

Eros baby🤫
Player
Pucali smo iz razloga jer smo dizali ljude na auto putu i imali smo taoca... imate moj pov na ispod zalbi
Uz duzno postovanje gospodine ali na snimku se jasno vidi nit sam pucao niti sam letio nisko potom mislim da stvarno nikakvog RP razloga niste imali da me skoro ubijete hvala

maisony9

:)
Player
Uz duzno postovanje gospodine ali na snimku se jasno vidi nit sam pucao niti sam letio nisko potom mislim da stvarno nikakvog RP razloga niste imali da me skoro ubijete hvala
Druže mi smo geng, kriminalci, nismo farmeri, kao što se vidi jasno i čuje ti javljaš svojima i tražiš pojačanje što smo mi i pretpostavili da ćeš raditi pa smo zapucali radi zastrašivanja da bi se sklonio. Al ti očigledno voziš blindirani helikopter i nosiš supermenovo odelo pa si ostao u paljbi. Pozdrav!

maisony9

:)
Player
Ne znam šta trebam da uradim, da skočim i da ti kažem kroz prozor da se skloniš?

Seval Murinjo

Eros baby🤫
Player
Druže mi smo geng, kriminalci, nismo farmeri, kao što se vidi jasno i čuje ti javljaš svojima i tražiš pojačanje što smo mi i pretpostavili da ćeš raditi pa smo zapucali radi zastrašivanja da bi se sklonio. Al ti očigledno voziš blindirani helikopter i nosiš supermenovo odelo pa si ostao u paljbi. Pozdrav!
Naravno da cu zvati pojacanje kad ste zapucali na mene na snimku se jasno vidi da ja zovem pojacanje tek kad ste zapucali na mene i ne bih da se mi vise mijesamo u ovo neka admini odluce hvala gospodine

Shomy McQueen

╚════▣◎▣════╝
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Sacekacemo na odgovor curatora The Familiesa.

Offender

Forum Concent Creator
Player
brat moj mi smo odgovorili sa nasim povom iz nase situacije sta bi vise?

Alex Ackerman

𝐿𝑜𝓃𝑒𝓁𝓎 𝒫𝑒𝓇𝓈𝑜𝓃.
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
Organizacija The Families ce dobiti warning za MassRuleBrake​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom