Imali smo okrsaj sa zelenima na autoputu i bez ikakvog RP razloga pucaju na mene u helikopteru te me zamalo ubijaju izvinjavam se administraciji zat sto se ne vidi ID:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Uz duzno postovanje gospodine ali na snimku se jasno vidi nit sam pucao niti sam letio nisko potom mislim da stvarno nikakvog RP razloga niste imali da me skoro ubijete hvalaPucali smo iz razloga jer smo dizali ljude na auto putu i imali smo taoca... imate moj pov na ispod zalbi
Druže mi smo geng, kriminalci, nismo farmeri, kao što se vidi jasno i čuje ti javljaš svojima i tražiš pojačanje što smo mi i pretpostavili da ćeš raditi pa smo zapucali radi zastrašivanja da bi se sklonio. Al ti očigledno voziš blindirani helikopter i nosiš supermenovo odelo pa si ostao u paljbi. Pozdrav!Uz duzno postovanje gospodine ali na snimku se jasno vidi nit sam pucao niti sam letio nisko potom mislim da stvarno nikakvog RP razloga niste imali da me skoro ubijete hvala
Ne brate ne ide to tako, mora da mu skuvamo kafu da dotični gospodin siđe dok popije kafu da mu stigne pojačanje i da nas pohapse.
evo pova sa nase strane iz tog trenutka...
Naravno da cu zvati pojacanje kad ste zapucali na mene na snimku se jasno vidi da ja zovem pojacanje tek kad ste zapucali na mene i ne bih da se mi vise mijesamo u ovo neka admini odluce hvala gospodineDruže mi smo geng, kriminalci, nismo farmeri, kao što se vidi jasno i čuje ti javljaš svojima i tražiš pojačanje što smo mi i pretpostavili da ćeš raditi pa smo zapucali radi zastrašivanja da bi se sklonio. Al ti očigledno voziš blindirani helikopter i nosiš supermenovo odelo pa si ostao u paljbi. Pozdrav!
Ne razumijem koji je razlog da ste poceli pucat po meniNe znam šta trebam da uradim, da skočim i da ti kažem kroz prozor da se skloniš?
Rijeseno gospodine mozete li sad provjeritiPrije nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe
- Ispravite naslov
Imate 6 sati da ispravite ove greške
Takoder gospodine i ja sam rekao i pokazao svoje tako da neka admini odluce sta ce biti dalje ko je kriv a ko ne zahvaljujenm sebrat moj mi smo odgovorili sa nasim povom iz nase situacije sta bi vise?