Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na organizaciju: The Ballas Gang (3 zalbe)

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4840
Players nickname
Urke_Stojkovic
Suspect ID
0000
Date of violation
Jan 4, 2022
Time of violation
21:50
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/35173/

Urke

Player
Player
Moje postovanje, u 21:50h se dogodila pljacka u Chumasu. Naime, da ne bih duzio, svaki PoV je dokaz svega onog sto bih napisao u ovoj zalbi.

1. PoV: Taoc je ubijen jer sam ja licno NAREDIO da se pretrese njihov covek koji je uhapsen, sto ne moze biti IC razlog za ubistvo taoca.
2. Na 1. PoV-u se takodje moze videti kako se preko OOC chat-a dogovaraju za IC OpenFire.
3. Na njihovom PoV-u gde se zale na mene (4. PoV) se vidi kako Arthur Kaan licno mene vredja preko njihovog "ceta".
4. Takodje, na njihovom PoV-u krse pravilo za taoca, odnosno teraju ga da klekne, to jedino sme da se radi sa LSPD/SAHP/FIB.
5. Samim tim, oni na svojim PoV-ima u neku ruku i krse FearRP, odnosno da zivot njihovog coveka nije bitan i bez obzira na to oni ga ubijaju.

- Razlog ubistva taoca je, ponavljam, sto sam naredio da se pretrese njihov covek iako (ponavljam) NE MOZE biti IC razlog za njegovo ubijanje.

Njihovi PoV:
Sledeci PoV je isti, samo iz drugacijeg ugla:
Nas PoV:

Drugi deo zalbe se odnosi na njihov bait, odnosno izlazenje i ulazenje u krug koji se moze sankcionisati WARN-om. Pritom, njihov PoV je editovan, tj. ukljucivanje muzike u pozadini da se ne bi cuo kako u velikim procentima verovatnoce pricaju preko discorda.

Njihovi PoV-ovi gde sebe prijavljuju se nalazi u njihovoj zalbi, link: Pending review - Zalba na Drzavne Organizacije

Treci deo zalbe se odnosi na prijavljivanje mojih ljudi. Na njihovom video-dokazu koji se nalazi u zalbi: On consideration - Zalba na FIB . S obzirom da nema dovoljno dokaza, covek je opet sam sebe prijavio za VDM u toj zalbi i to lider. Njihov covek, ID 53 se cuje kako mrtav psuje OOC. Oni se zale fakticki na nasa vozila koja se ne zna ko je postavio i koji ne predstavljaju nikakvu blokadu. Pozdrav.

Prince Dior

Player
Player
  1. Žalba nije u obliku obrasca žalbe; Dokaz je trimovan ili editovan (mora biti 1+ minuta); Dokaz uploadovan na druge izvore; Nakon prekršaja prošla su 2 dana; Žalba sadrži uvrede, drskost ili neadekvatnost; Žalbu podnosi osoba koja nije povezana sa situacijom. (POV (video-dokaz) mora osobno podnijeti osoba koja je uključena u situaciju);

Jack Napier

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Morate objaviti svoj POV dokaz, tudji POV dokaz ne mozete koristiti.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom