Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
6149
Players nickname
Aleksandar Vasic
Suspect ID
9626
Date of violation
Jan 5, 2022
Time of violation
22:15
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=SfcqwGnyaFE

Aleksandar

Player
Player
Dok ja stojim na ulici i cekam svoje ljude iz familije da dodju po mene i da odemo na event, osoba id9626 me udara autom i zatim izlazi iz auta i ubija me i dovrsava....
Zahtevam ozbiljne sankcije za ovog igraca jer je prekrsio dva osnvona pravila a ipak nije novi igrac....

$ky

Player
Player
pov manji od minute opet se ne vidi full pov.

$ky

Player
Player
Molim warn za nepotrijebnu mijesnu kao prvo. Kao drugo to sam uradio zato sto nas je lik pucao prvi kad smo prosli prvi put pored njega, zato je i vadio pusku kao sto se moze vidjeti u videu.

Johnny Torrio

Player
Player
Zadnjih 5 prijava su prijavljene ove iste osobe, i ovdje se vidi čista provokacija na serveru, večeras su ove iste osobe upale u hq od ballasa i ubijale sve odreda, takođe i u hq od bloodsa...koriste i cheat što se može vidjeti na jednoj od prijava...ovo se ne treba sankcionisati demorganom već banom sa servera...

Ray Gold

Player
Player
Zadnjih 5 prijava su prijavljene ove iste osobe, i ovdje se vidi čista provokacija na serveru, večeras su ove iste osobe upale u hq od ballasa i ubijale sve odreda, takođe i u hq od bloodsa...koriste i cheat što se može vidjeti na jednoj od prijava...ovo se ne treba sankcionisati demorganom već banom sa servera...
bas htjeo reci tu se lik vadi na nesto nepotrebno mjesanje?! (svatko ima pravo iznjeti svoje misljenje) a gledam forum zadnje 4 prijave sve na njega od razlicitih ljudi pa to treba odmah sankcionirati pa nek se onda on ne mjesa gdje mu nije mjesto a to je RP server

Aleksandar

Player
Player
A brt i na ovom videu se vidi da nesto koristi pogledaj kako je izaso iz auta i u istoj sec me ubio.... Lik govori kako sam ga ja pucao jer drzim gun u ruci, a na pov se vidi da ja menjam oruzije pregledam dal mi je sve tu jer idemo kao familija na event oruzaonica.......

Diablo Daytona

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

● ID 9626 dobit će kaznu za VDM + Mercy Killing

Status
Not open for further replies.
Top Bottom