Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Donosenje pogresne odluke na report | Andjelko Djingos

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3235
Players nickname
Milos Stepanic
Administrators nickname
Andjelko Djingos
Date
Jan 5, 2022
Time
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/35700/#post-128278

Stepanic

Player
Player
Ovako, na samom snimku mozete videti da ballasi su zapucali na pljacki na nas bez toga da je taoc bio pusten da ode od njih.
Na snimku se vidi da na 1:05 nas agent idalje se nalazi kod njih u desnom uglu. Screenshot
Na snimku se vidi da na 1:18 idalje se nas agent nalazi kod njih iako je ispunjen svaki uslov. Screenshot
I pored svih dokaza, admin je na zalbu odgovorio sa "Pljačka smije biti openfire".

Ukoliko pljacka sme biti openfire, zbog cega smo mi duzni da onda kao organizacija damo 250k ukoliko ce ubiti taoca? Zbog cega onda ispunjenje uslova?

Jake Falcone

Player
Player
Taocu smo rekli da trči, kad je bio pušten (rp-ao sam pljačku na twink accountu). Obzirom da sam i vodio pljačku kroz cijelu priču i rp sam ti govorio da će biti mrtvih, te i za to imam pov snimak. Meni je iskreno žao ako ti nisi bio u stanju da skontaš da čim pustim taoca ću početi prvi da pucam, jer bi vi svakako to uradili isto ako krenemo bježati. Pov snimci će biti dostavljeni vrhovnoj administraciji, a Anđelko svakako ništa nije pogriješio.

Stepanic

Player
Player
Taocu smo rekli da trči, kad je bio pušten (rp-ao sam pljačku na twink accountu). Obzirom da sam i vodio pljačku kroz cijelu priču i rp sam ti govorio da će biti mrtvih, te i za to imam pov snimak. Meni je iskreno žao ako ti nisi bio u stanju da skontaš da čim pustim taoca ću početi prvi da pucam, jer bi vi svakako to uradili isto ako krenemo bježati. Pov snimci će biti dostavljeni vrhovnoj administraciji, a Anđelko svakako ništa nije pogriješio.
Zbog cega smo bili duzni da sipunimo uslov i damo vam 250k za njegov zivot ukoliko ste pucali po njemu? Druga stvar, ne treba dostaviti snimke "vrhovnoj administraciji" nego na zalbu. Zalba se otvara radi pokazivanja dokaza da sve bude transparentno, ne da se salje u privatan :)

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
Administrator je donio ispravnu odluku,vi ste se trebali dogovoritu kako i sta da se radi,taoc nije upucan ili ubijen...POV vi ne mozete dobiti zato sto se vide admin stvari.Zalba Odbijena

Status
Not open for further replies.
Top Bottom