Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
30396
Players nickname
Aldiin Armaniii
Suspect ID
22236 39758
Date of violation
Apr 28, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/soKfCMqMb2Q

Aldiin Armaniii

Player
Player
E ovako doticni igrac po ID 22236 bio je dobio ban za 4.1 te je otvorio twink i sticao pare. Te do nekoliko dana kada je dobio unban je sa main prebacio preko druge neke sitne pare i Thraxa. Te bi molio seniore admina da pregledaju logove.
Zabranjeno je komuniciranje između vašeg glavnog računala i twinka. Svaki prijenos imovine ili novca dovest će do TRAJNE zabrane oba računa.

Mustafa Rumelli

Player
Player
nisam ja kao ti da prebacujem 10 miliona preko telefona, i posle da se molim Jack da mi vradi 20 rp tiketa

Aldiin Armaniii

Player
Player
nisam ja kao ti da prebacujem 10 milijuna preko telefona, i poslije da se molim Jack da mi vradi 20 rp tiketa
Wau ja sam dao jack i miretu sve sa main acc jer sam bio presto grand igrati radi ban pa sam se vratio na twink i nastavio ispočetka sve i opet imam troduple pare od tb. Kidara od 13 god i tvoj drug koji radite G. P 1.1 ti das drugu svoj acc da plati kuc pa tako on tb. Ako treba i zato pov ima kada smo pricali na diskordu sve snimljeno. Zaboravio sam id od druga mu ali se zove ingame ime Riste Weiss

Mustafa Rumelli

Player
Player
Wau ja sam dao jack i miretu sve sa main acc jer sam bio presto grand igrati radi ban pa sam se vratio na twink i nastavio ispočetka sve i opet imam troduple pare od tb. Kidara od 13 god i tvoj drug koji radite G. P 1.1 ti das drugu svoj acc da plati kuc pa tako on tb. Ako treba i zato pov ima kada smo pricali na diskordu sve snimljeno. Zaboravio sam id od druga mu ali se zove ingame ime Riste Weiss
haha da ne zoves jack da kaze sve sto si mu trazio, i prepacio si onih 10 mil na twinky

Relja Shayk 🔥

Dont get mad, get everything 💸
Player
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam da prihvatim ovu zalbu.

ID 39758 ce dobiti kaznu za G.P 1.4
ID 39790 ce dobiti kaznu za G.P 1.4
ID 22236 ce dobiti kaznu za G.P 1.1 + G.P 1.4​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom