Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2562
Players nickname
Offender Johnson
Suspect ID
000
Date of violation
Jan 12, 2022
Time of violation
22:20
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=hmsczIihTnc&ab_channel=stolle

Offender

Forum Concent Creator
Player
1.17 Zabranjeno je koristiti osobne automobile na događajima u kojima nastupate kao član bande. (Morate koristiti samo org automobile)

ovde se jasno vidi 2 zuta lika ono je bio rent (koj ne smeju da koriste zato sto nije od org) ali posto se na ovom povu vidi jasno da je njihov lik dok su radili akcije vozili rent vozilo zahtevam da se org warna posto je to zabranjeno

2:00 se lepo vidi kako bezi sa rentom

na 1:13 se jasno vidi kako lik sa privatnim vozilom dolazi na tacku a ne sa org vozilom sto znaci njih dvoje akcijaju privatnim kolima...

Uzimanje policajca kao taoca smatra se dogadjajem

EDIT: Mislim cak da je i onaj sto sam mislio da je rent zapravo privatno auto zbog tablica
I na samom kraju trece lice ulazi u kola gde beze sa lokacije i to je samim tim za warn posto je njih troje bilo...

Molim vagosov kurator da pregleda ovo takodje

Last edited:

Seval Murinjo

Eros baby🤫
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.

Ostavljam ovu zalbu kuratoru vagosa.

maisony9

:)
Player
Koliko ja znam na talačkoj situaciji nije zahtevano da svi budu u organizaciji koja učestvuje i da voze vozila iz organizacije. Nije bio nikakav event ili pljačka Gun Stora ili Stora gde je po pravili zahtevano da učestvuje jedna banda ili jedna familija bez pomoći saveza. Sportski pozdrav!

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • ID (12415) dobit će kaznu za ( FearRP )
  • ( Upereno je 4 Puške u vas, a vi pričate na radio, samim time činite Fear RP, ne bojite se za život svog karaktera. )

• Uzimanje talaca je IC situacija, a ne događaj. Događaji ( Eventi ) su: Gun Store, Store...itd! Također njih 2 su Bežala u autu za iznajmljivanje, 5 Lice je došlo po njihovom naređenju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom