Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
2304
Players nickname
Milos Tomin
Suspect ID
2741
Date of violation
Jan 14, 2022
Time of violation
17:42
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=1o3YehWw4Yw

Milos Tomin

Player
Player
Nakon sto smo stigli na mesto gde 2 pripadnika vagosa pokazuju cist Fear Rp. Jedan nece da izadje iz kola a drugi drzi revolver ima 4+ puske uperene u njega i nece da digne ruke. Imam osnovnu sumnju na MG da su pricali preko bubice. Jer su cutali i nekako dozvali njihovo takozvano pojacanje. Zahtevam POV od njih da dokazu da nisu radili MG.
Pending review - Vagos FearRP vezano za ovu situaciju isto

Last edited:

maisony9

:)
Player
Revolver sam imao u rukama sve vreme u kolima a i kad sam i izasao iz kola ljubi te brat,kao drugo 20 mojih ljudi stoji na 10 metara od vas nismo nevidljivi da nas ne vide.. ja sam palio snimanje u tom trenutku ne znam sta je tu fearrp druze da sam uradio fearrp culo bi se da sam pricao na radio ili tako nesto. Al ajde kako god necu da duzim nek administratori odluce.

Last edited:

Milos Tomin

Player
Player
Revolver sam imao u rukama sve vreme kad sam i izasao iz kola ljubi te brat,kao drugo 20 mojih ljudi stoji na 10 metara od vas nismo nevidljivi da nas ne vide.. ja sam palio snimanje u tom trenutku ne znam sta je tu fearrp druze da sam uradio fearrp culo bi se da sam pricao na radio ili tako nesto. Al ajde kako god necu da duzim nek administratori odluce.
Ti ocigledno decko ne znas sta je FearRP i MG Drzimo nisane na vas dvojicu tvoji otvaraju paljbu. Nije ni tebi ni njima stalo do bilo cijeg zivota to je FearRP i ne dizes ruke stojis ko rambo. RPS glumis supermena.

Milos Tomin

Player
Player
Zahtevam sankcionisanje svih ljudi koji mi se mesaju u zalbu kaznu za OFF TOPIC

maisony9

Player
Dobro druže stavljam i ja posle sa vase strane PG, FearRP i FailRP što spada u masive rule break. 0 posto RolePlaya ne iskorišćavate i samo gledate kako ćete strpat warn nekom al ničija nije gorela do zore.😁

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • ( Molim ID: 2741 & 6842 da pošalje svoj POV situacije. )

maisony9

Player
A i koliko se vidi na POV-u ja sam izašao dok je samo 1 gun bio na meni i opet sam nastavio RolePlay da sam ja uradio FearRP ili da sam hteo ja ne bi zaustavio vozilo izasao i sklonio gun iz ruke... To što su moji ljudi bili na 20 metara na istoj lokaciji i uočili moje vozilo žute boje i vaš helikopter i 4 vozila i došli tu to nije nikakav MG.

maisony9

Player
Za momka pored mene u kolima se slažem sa vama da je uradio FearRP zato što nije napustio vozilo i slažem se da treba biti kažnjen, a što se tiče mene vidi se na POVu da sam ja izasao iz kola kad mi je receno i sklonio gun iz ruke naredbom člana državne organizacije.

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID: 2741: Dobit će kaznu za Fear RP
  • ID: 6842: Dobit će kaznu za Fear RP
  • ID: 2304: Dobit će kaznu za Fail RP

FIB je pokrenuo pucnjavu ( Fail RP ) : Vagosi ne dobijaju Warn!

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom