Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11761
Players nickname
Lukijan Kontra
Suspect ID
849
Date of violation
Jan 14, 2022
Time of violation
21:50
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=H1raxDT_Pu4&t=1s&ab_channel=CpbuH

CpbuH

Player
Player
849 leti sa bugatijem jos admin mi odgovara sa + da gleda i nista GG alal Vam cufte
vredjanje je posebna stavka koja se nosi iz kuce ali mislim da administracija ne moze puno da ucini sem da uradi svoj posao ali se iz video dokaza bas i ne moze tako zakljuciti, pitam Vas? ja ne znam i ocu da ucim - glup sam i ostacu glup ako mi ne pokazete gde sam ja pogresio jer u slicnoj situaciji sam ja zavrsio na njihovu prijavu od tih istih igraca dobio 2h demorgan zbog PG

ovim video dokazom zelim da se oprostim od daljih zalbi prema igracima jer ne zelim da ucestvujem u namestenoj igri zvana korupcija koja se prosirila kao zaraza i na administraciju, da se zahvalim adminima koji su radili posteno svoj posao i adminima koji su korumpirani, to vise govori o Vama nego o meni, ja samo zelim da igramo igricu i da se nadmecemo posteno, vidim da nije kriv Aleksandar Vucic niti bilo ko drugi sto nam je tako kako je...zelim Vam od <3 uspeha u daljem radu Vaseg servera, od mene vise necete dobiti roleplay ni da mi platite 100 grand coina po satu, previse je i ovo sto sam Vama dao

Status
Not open for further replies.
Top Bottom