Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9626
Players nickname
Ivano_Razaryy
Administrators nickname
Seval_Murinjo
Date
Jan 16, 2022
Time
16:44
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=JxoALPgdiDQ

$ky

Player
Player

Dobio sam demorgan za FailRP jer sam ubio covjeka kome sam krao auto u gradu. (Nije GZ)

Znam da nije skroz RP da ga ubijem ali opet, kradem mu auto od vrijednosti od $1.5 mil. + , mislim da ima smisla da ga mogu ubiti ako imam masku i oruzije.

$ky

Player
Player
*Ispravak za naslov

Demorgan za FailRP| Seval Murinjo​

Seval Murinjo

Eros baby🤫
Player
Gospodine ja sam vas jailo zbog ubistva u gradu a mogao sam vas staviti lao i za RDM ali nisam htio jer sam se sazalio iskreno hvala a i to lice kojeg ste ubili ima svoj POV pa ako treba predlozit cemo i taj POV zahvaljujem se

Seval Murinjo

Eros baby🤫
Player

Dobio sam demorgan za FailRP jer sam ubio covjeka kome sam krao auto u gradu. (Nije GZ)

Znam da nije skroz RP da ga ubijem ali opet, kradem mu auto od vrijednosti od $1.5 mil. + , mislim da ima smisla da ga mogu ubiti ako imam masku i oruzije.
I takoder te ovog momenta mogu opet vratit u demorgan jer krades auto sa puskom u ruci sto je po meni i te kakav PG prije nego sto objavus zalubu potrudi se da ne ukopavas sebe hvala

Status
Not open for further replies.
Top Bottom