By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ne znam šta je potrebno da se išta priča ovde ljubi te brat, pucanje van kruga je započeto od strane članova državne organizacije FIB u broju 4 čoveka. Na administratorima je da li se treba kazniti ili ne. POV je tu ako zatreba duži poslaće se. Sportski pozdrav!Pov od 20 sekundi, pucate unutar kruga van kruga i zalite se na drzavne organizacije. Bravo
4min pov sve se vidi , treba jos nesto?
Eo mog pov-a
tacno na 0:18 se vidi kako pucaju van kruga to je smajserov pov . Screenshot
Eo mog pov-a
Ne moze jedan lik sam da ispuca onoliko metaka kad su prolazili kraj mene kad su me pucali pogledajte bolje moj povtacno na 0:18 se vidi kako pucaju van kruga to je smajserov pov . Screenshot
Na mom prvom povu 0:13 sekunda vide se 4 clana fiba jasno kako pucaju van kruga Screenshot
Na mom drugom povu tacnije na 0:40 se vide isti ti fibovci kako pucaju na mene van kruga Screenshot
Evo molio bih te da uporediš vreme sa našeg i sa tvog klipa da se vidi koji je pre a koji posle. Ako si pogrešio reci lepo pogrešili smo za kaznu je i tjt ispadni čovek, a ne da smeštate drugima sve do sad. Mogu u priv da ti pošaljem 15 klipova koji su vredni vašeg disbana al ako se sećaš zatražio si da se ne stavljaju takve stvari jer si kao " čovek " i ne želiš da " smeštamo " jedni drugima a na kraju ipak druga priča kad su klipovi postali nevalidni. Želim vam sve što i vi drugima! Pozdrav!Evo snimka koji ste isekli gde se po vremenu vidi da ste vi prvi poceli da pucate.
Vas snimak ide od onog momenta kada ljudi uzvracaju vama paljbu.
Objasnio.Evo molio bih te da uporediš vreme sa našeg i sa tvog klipa da se vidi koji je pre a koji posle. Ako si pogrešio reci lepo pogrešili smo za kaznu je i tjt ispadni čovek, a ne da smeštate drugima sve do sad. Mogu u priv da ti pošaljem 15 klipova koji su vredni vašeg disbana al ako se sećaš zatražio si da se ne stavljaju takve stvari jer si kao " čovek " i ne želiš da " smeštamo " jedni drugima a na kraju ipak druga priča kad su klipovi postali nevalidni. Želim vam sve što i vi drugima! Pozdrav!
Prijatelju moj lik je opuco 20 metaka ajd recemo tako a vasa 4 lika rafale na ns dole koji smo gledali i smijali dole koji su ovo debili sto pucaju i znate da morate imat pov od svakog red circle kolko ja znamEvo snimka koji ste isekli gde se po vremenu vidi da ste vi prvi poceli da pucate.
Vas snimak ide od onog momenta kada ljudi uzvracaju vama paljbu.
A odakle da uđem u krug? Da iskopam rupu ko krtica i da krenem da vas bušim? O bože bože...ne znam sta se pravis mutav, stojis sa strane i namerno beitas da te pucaju, posle kmecis na forumu
Sad se vidi da je državna organizacija pod nazivom FIB prekršila pravilo gde su pucali van kruga, poslat je duži POV.Nakon pregleda dokaza trenuntno ne mogu zakljuciti zalbu
- Nedovoljno dokaza, postavite snimak gde se vidi koja organizacija je prekrsila pravilo.
- Imate 24h.
Na našem POVu se vidi ko je prvi pucao, zašto ne kažeš momcima koji su bili krov ispod vas sa kojeg je zapucano prvi put da postave svoj POV? U red circle mora da se ima POV koliko znam. Na benzičevom POVu se ne vidi ko je prvi pucao nit dal je pucano osim sa vaše strane lol. Što se tiče "baita" kako misliš bait? Odakle ja da uđem u krug? Hoćeš da iskopam rupu pre eventa pa da izlazim kroz rupu ne razumem?Prvi ste pucali na nas jer zelite da date FIB-u warn jer ste dobili kada ste stvarno prekrsili pravila. Znaci pucas i posle snimas i kacis na forum kao da nisi kriv. Kao sto sam rekao kolegama a i pravilo vazi u engleskoj. Ako pucaju na vas van zone imate prava vratiti paljbu. 5 puta sam rekao kao sto se cuje ne pucajte van zone dok ne pocnu prvi. A vidi se ko je bejtao i poceo prvi da puca. Sve najlepse uzivaj u prelepom danu i pokusajima da FIBU nabijes warn.