Postavicu Zalbe sve od pocetka ja smatram da ovaj igrac kvari rp na ovom serveru.Ja bi volio da se ovo kazni ili opomene.
iI JOS DOSTA PRAVILA KOJA SU PREKRSENA IN GAME.Hvala
Approved - P.Z.Z. 1.1 I 22236
Vidi se u povu da mi lik nije brojao ni 5 sekundi niti je dao bilo kakvo upozorenje, predstavio se kao policajac i ubio me u sred grada
gta5grand.com
Approved - P.Z.Z 1.1 ID:22236
Ispravka od juce posto sam greskom stavio na private video. Sve se vidi u navedenom.
gta5grand.com
Approved - G.P. 2.2 | ID: 22236
Dosao sam da radim na naftnoj busotini kada je ovaj igrac pitao da mu dam novac. Kada sam ga odbio postao je nasilan kao sto se vidi na snimku. Nisam uzvratio jer bi to na mestu gde smo se nalazili bilo protivno pravilima.
gta5grand.com
Approved - P.Z.Z. 1.1 I ID 2702 - 6458
Na povu se vidi kako likovi se prave fibovci, i ubili su mene i onaj lik ispred banke, kako sto znam to je skriptovana green zona.
gta5grand.com
Approved - G. P 1.8 I ID 22236 (39758)
E ovako doticni igrac po ID 22236 bio je dobio ban za 4.1 te je otvorio twink i sticao pare. Te do nekoliko dana kada je dobio unban je sa main prebacio preko druge neke sitne pare i Thraxa. Te bi molio seniore admina da pregledaju logove. Zabranjeno je komuniciranje između vašeg glavnog...
gta5grand.com
Approved - VDM I ID 36209 + 14017
Sve je u POV-U ja robam lik udara sa auto. MOJ ID JE 22236 POGRESIO SAM U YOUR ID
gta5grand.com
Approved - P.Z.Z 1.3 + Fear RP I ID 21681
Sve u pov lik bezi a ima puske na glavu, bezi u green zone.
gta5grand.com