Dokaz broj 1. na snimci vidimo da maloljetni decak (id 502) gazi mog prijatelja koji prica samnom na aplikaciji discord, nakon sto smo rekli da prestane on prevrce pricu i koristi to u svoju korist i objavljuje video u kojem se ne vidi pocetak videa u aplikaciji discord gdje maloljetni djecak (id 502) gazi mog prijatelja (id 2212) te bjezi sa mjesta dogadaja. Na toj snimci maloljetni djecak (id 502) bjezi sa mjesta dogadaja i mene na cesti gazi i ubija bez razloga tj, krsi pravila RDM i VDM. Nakon ubijanja JA(id 13852) ulazim u razgovor sa prijateljem (id 2212) kako nas je maloljetni djecak (id 502) vrijedao i pisao bljuvotine. Na sve te uvrijede ja se nisam nervirao niti reagirao ali nakon duzeg vrijedanja vise nisam mogao trpjeti.
Dokaz broj 2. vidimo na slici 1. gdje on mi se prijeti sa vrijedaljem svih mrtvih.
Dokaz broj 3. vidimo na slici 2. da me naziva pogrdnim imenima.
Zakljucak svega je da je maloljetni djecak (id 502) koristio snimke gdje je on bio ugrozen te stitio svoje dupe te da nije podijelio cijelu istinu sa administracijom. Prekrivena je istina a laz je izasla na vidjelo. Dokazi koje ja imam nisu nista naspram onoga sto je on uradio u igri , nemam dokaze jer nisam snimao. Dok je on snimio sve moje najgore.
Zahtjevam da mi se obrise ban. I da se ovo sve zaboravi i rijesi nebuloza i prijedemo preko ovoga jer ja vise necu s njim cuti i komunicirati.
Dokaz broj 1.:
Dokaz broj 2.:
Dokaz broj 3.:
Dokaz broj 2. vidimo na slici 1. gdje on mi se prijeti sa vrijedaljem svih mrtvih.
Dokaz broj 3. vidimo na slici 2. da me naziva pogrdnim imenima.
Zakljucak svega je da je maloljetni djecak (id 502) koristio snimke gdje je on bio ugrozen te stitio svoje dupe te da nije podijelio cijelu istinu sa administracijom. Prekrivena je istina a laz je izasla na vidjelo. Dokazi koje ja imam nisu nista naspram onoga sto je on uradio u igri , nemam dokaze jer nisam snimao. Dok je on snimio sve moje najgore.
Zahtjevam da mi se obrise ban. I da se ovo sve zaboravi i rijesi nebuloza i prijedemo preko ovoga jer ja vise necu s njim cuti i komunicirati.
Dokaz broj 1.: