Kao sto se da videti u POV ja i jos jedan iz moje porodice cekamo da udjemo u krug i odlucujemo da udjemo u krug preko brda jer dobivamo automtski high graund i dok smo se penjali uz brdo vidi se neki brat iz zelenih kako preko radia prica "evo su dvojica evo su dvojica" u videu se takodje moze videti jos dva njihova kako idu po nasem dvoristu i razgledaju za info to je FailRP plus nakon sto udjemo svi njihovi su magicno oko brda (zato sto im ovaj javio gde ulazimo vrv preko diskorda) i nakon sto nas pobiu kazu "zasto ubijate van kruga" prva stvar koja zapada za oko je kako oni to znaju da je neko mrtav van kruga ako su svi u krugu (cist MG plus prepostavljam da ovaj nakon sto smo ga ubili ili preko diskorda ili preko radia reko da smo ga ubili prvo to je MG a drugo kako se on seca ko i gde ga ubio da bi javio preko radia u IC malo cudno zar ne?) ocekujem da ova porodica bude kaznjena i ovo nije prvi put da rade ovako nesto pre ovoga smo mi rejdali njihovu labaratoriju droge pobili par njih i oni su izasli iz porodice i vratili se ponovo (pre nego sto kazu da mi znamo ko je ko od njih preko id a nisu bili ni probali da promene outfit) ali to je nebitno jer nemmamo POV.Ocekujem da porodica bude kaznjena ili ovaj koji je javljao info i ovaj koji je rekao zasto ubijate van kruga.