Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
14531
Players nickname
Veljana Cupic
Suspect ID
00001
Date of violation
Jan 30, 2022
Time of violation
oko 5 sati
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=DxxUKeYs6Rs

Scarlet Dashwood

Only if you wish to suffer...
Player
Ovako, ja i drug smo celo jutro trazili ljude i stavljali panele. Imali smo 30 panela do kraja dana. Preko 20-30 razlicitih ljudi su se tu vrteli oko panela i hteli su da ih ukradu. Koliko znam i koliko su mi razliciti admini govorili dozvoljeno je da se krade. Ali nije dozvoljeno da pucaju u gradu iza mog stana direkt. U videu se vidi bas sve. Cak sam napravio dogovor sa inspektorom lspd jer je admin rekao da je to posao za policiju a ne za visu silu. I na kraju pov od mog druga koji pokazuje kako dolaze ljudi da nas pucaju kako bi krali. Dosta njih se vratilo i to se i vidi i ne vidi na videu. Umru dodju za 5 minuta ponovo. Trebalo bi da zaborave to. Ja i drug smo pricali na discordu sve vreme. Mislim da je ovo mnogo velik problem, da zbog panela nastaju ovoliki problemi. Mozda je pola od ovoga nebitno. Al jebiga rekli mi da imam dokaze za sve.
Moj pov:
Od druga pov:

Jokic Veljko

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Ovu zalbu prepustam kuratoru Neformalnih organizacija Nikoli Obami.

Mece Darkin

Player
Player
Postovani, javljam se kao jedan od ucesnika pljacke sa prvog snimka, dozvoljeno je paneli da se pljackaju kao sto se vidi na prvom snimku gde smo mi, nas je PD uhapsio i niko se od nasih clanova nije vratio cak si ti bio pored mene kada su me hapsili vidi se na snimku. Vas su pokusali da pljackaju 2 familije

Scarlet Dashwood

Only if you wish to suffer...
Player
Postovani, javljam se kao jedan od ucesnika pljacke sa prvog snimka, dozvoljeno je paneli da se pljackaju kao sto se vidi na prvom snimku gde smo mi, nas je PD uhapsio i niko se od nasih clanova nije vratio cak si ti bio pored mene kada su me hapsili vidi se na snimku. Vas su pokusali da pljackaju 2 familije
Drugi su se vratili.

Nikola Obama

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Na osnovu prvog POV situacija je rešena sa policijom kroz RP

Status
Not open for further replies.
Top Bottom