Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
8810
Players nickname
Bato_Petrovic
Administrators nickname
Diablo Daytona
Date
Jan 31, 2022
Time
04:22
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=8X3m5wfQ53I

Bato

Player
Player
Moj prijatelj je dobio VDM i FearRP zbog toga sto je ukrao solarni panel u privatnom posjedu, u zalbi koju je Diablo Daytona prihvatio se govori kako moj prijatelj se vraca odma nakon smrti sto nije tacno, na videu koji je objavio gospodin sto se zalio na nas dvojicu, on umire u 15:33 a vraca se u 15:59, Admin koji je dosao tu rekao nam je da se ne smijemo vratiti na mjesto smrti u roku od 5min a moj prijatelj se vratio nakon priblizno 25 min, i mi kako znamo po RP da mu je trebao da odbroji minimum 5 sek da se skloni prije nego sto ga je ubio. Isto tako tvrdi da sam se i ja vracao kada me je ubio, sto nije tacno da me je ikako ubio, i ako mogu da znam posto je naveo isto po kojem pravilu ja ne smijem da prolazim putem kraj njegove kuce posto je naveo da smo "obilazili dvoriste redovno", i da za ovo zadnje sto je naveo jesam napao njega koji je imao revolver to vi odlucite dali je FRP.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom