Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16930
Players nickname
sandjama andjama
Administrators nickname
david_white
Date
Feb 1, 2022
Time
18:58
Proofs
nemam video dokaz jer n snimam a sve se brzo dogodilo nisam imao vremen nista da upalim

sandjama

Player
Player
Pozdrav, zavrsio sam u celiji demorgan, od strane admina david_white, sa objasnjenjem da moram imati strah za zivot, ubili su me dva puta banditi ja sam pokusao da bezim i odbio sam da im predam oruzije, sa tim sto su se pozivali na to da ce doci visa "sila" (admin). Mislim da sam neosnovano zavrsio ovde iz razloga poznavnja admina i samog bandita. Da nadodam maltene za svako pitanje admina prijatelj i ja smo dobijali prost odgovr saznaj, jos na to bio sam uhapsen 45 minuta, jer policajac nije hteo da mi odgovori na pitanje kako da podinem ruke a proveo sam u igri svega 2 dana i nisam bio upucen, kada sam pitao zasto rekli su da nisam saradjivao, kako nisam hteo da dam pasos a dao sam policajac kojem sam dao pasos cutao je dok sam bio uhapsen i ako sam dao njemu pasos. Izgubicete mnogo igraca ovim tempom. hval veliki pozdrav

Status
Not open for further replies.
Top Bottom